inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberVist oli et 180 lahuta oma vanus midagi sellist tean mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberSiit mõned näited soorituse kiirusest mõne harjutuse puhul:Harjutuste sooritamise kiirus massiperioodil
Alla Hoian Üles Hoian
Rinnalt surumine: 3 2 2 0 sek.
Õlg hantlitega: 4 0 2 3 sek.
Biitseps kangiga: 3 0 2 0 sek.
Triitseps kickback: 4 0 2 3 sek.
Kõht lisaraskusega: 4 0 2 3 sek.
Reied eest: 4 0 2 3 sek.
Kükk kangiga: 3 0 2 0 sek.
Säär istudes: 4 0 2 3 sek.
Säär seistes: 3 2 2 5 sek.
Lamades surumist ei tee niimoodi tavaliselt keegi, jõutõstjad kasutavad 2sek pausiga surumist pigem erimeetodina.Kui teha rinnal 2 sek paus , mis on tõesti 2sek , siis jõuad suruda oma 10- 20 prossa vähem.
Aga see on mõeldud massiperioodiks mitte surujatele kes ajavad ainult raskuseid taga.See sekondi värk pidi väga efektiivne olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lugege ka seda artiklit kirjutage otsingusse “Korduse sooritamise kiirusest!”inside14
MemberSaun ja mullivann on head peale trenni lõõgastumiseks.
MemberSelline küsimus et kas kreatiini tuleks võtta siis kui olen paar kuud trenni teinud või võib kohe hakata võtma?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga miks just kreatiini?
inside14
MemberNo vot sain mina ka targemaks tänud oldman
MemberPole kohe minu arust mõtet võtta pole ju isegi trenni alustand.Tee algul ilma või ma ka täpselt ei tea las mõni targem ütleb aga see oli minu arvamus.
Memberilge video
MemberMinuteada teeb see ikka rohkem rinda aga ka selg on mängus.Üleval tööristade (harjutustepank) all on pullover mõlema selja kui ka rinna alla märgitud.
inside14
MemberMinuteada teeb see ikka rohkem rinda aga ka selg on mängus.
inside14
MemberMa ei tea kas sa teed või ei tee jalgu kui ei tee siis soovitaksin ka neid teha.Muidu käid ringi ülalt tip-top aga jalad nagu tikud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu Kaivi poolt hea variant.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMIS moodi tuksis nagu eluks ajaks vä ?
MemberPalju õnne!
MemberMis kuradi mehed joovad ka veel peale trenni alkot
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen pettund.Mitte mingil juhul ei tohiks trenniga koos alkoholi manustada.JA üldse mõttetu asi see alko.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Memberkui üldse siis kodus VÄGA kergelt randmele isolatsiooni harjutusi VÄGA väikese raskusega…kas on ültse mõtet raskust kasutada vaata et saaks niisamagi kui ütles et pööratagi on valus
inside14
MemberTegelt haigus eriti tõsine ei olgi köha ja nohu kuid tean,et käia ikkagi ei tohi võib saada mingi südame põletiku või midagi taolist.Trenni olen teinud üsna kõvasti kogemust on kuskil 1 aasta ja 4 kuud.
-
AutorPostitused