inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberMinu lemmik on Gustavo Badell ka väga noor ju Mr.Olympia 2005 3.koht

inside14
Member23 aasatne oli ta siis kui tuli esimest korda mr. olympiaksTänud!!
Päris kähku ju praegused tegijad ei saanud nii kiiresti tippu, või mis.

inside14
MemberNo ikka päris võimas.

Kas keegi teab kui vanalt ta tippu tõusis?
inside14
MemberMina treeniksin nõrgemat enne …Mina treeniks ka nõrgema enne kuna ta on nõrgem siis kui oled tugevama enne teinud siis sa ei suuda enam nõrgemat niimoodi koormata kui vaja.

Sest oled juba väsinud.
inside14
MemberMina olen teinud kuskil 3-4 seerjat ja 4-8 kordust.Langetasin alla normaalsest natuke aeglasemalt aga üles nii kiiresti kui sain.
inside14
MemberPALJU ÕNNE!!
SOOVIN SULLE HÄID VÕISTLUSEID

inside14
MemberMiks mitte arvan, et tuleb kasuks

Kuna siis ei saa ju pikkaaega liikuda ja võib tekkida rasvakiht.Fat Burner teatavasti ju kahandab rasvumist ja loob ka parema enesetunde.
inside14
MemberTeine oleks ja parem varjant ainult airoobne pole ka nii efektiivne, kui teha koos jõusaaliga on kasulikum, nii lihasmassi poolest kui ka rasvapõletuse poolest.

Ainult airoobne võib ka pikaaja peale ära tüüdata.
inside14
MemberMinuarust ka väga lihtne hommikul putru teha.Natsi piima ja helbeid ning pistad mikrose ja ongi soe toit olemas.Maitseks võid lisada mingit moosi, marju või hoopis tükeldatud puuvilju.Väga lihtne, maitsev ja kasulik.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberSiis peakski ju efektiivsem olema lihasmassi kasvatamine.
MemberSea omale kõigepealt eesmärgid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teed 3×10 aga see teeb ju rohkem lihast kui oled jõumeeste foorumisse kirjutanud siis eeldan et tahad jõudu mitte niiväga lihast.(või oli see teadmatus)Jõudu tehakse tavaliselt näiteks 3×5 on ka teisi varjante see aga eeldab et pead tegema nati suurema raskusega et saaksid teha just soovitud kordused.Ja muidugi tee ka teisi lihaseid nagu juba eelnevatelt mainitud.
MemberAitäh!!
Kõigile kes vastasid eks ma vahetan harjutusi nii tihti kui saan.
MemberMõnel on vist olnud tähelepanu puudus
Membersiis kui pole enam arengut, kuid seda võib põhjustada ka ületreening!Kas siis natuke hilja ei ole vä,nagu minu teada areng ei tohigi seisma jääda selleks tulebki ju harjutusi vahetada aga kui tihti.Ma pean ju ennetama seda seisma jäämist.
MemberKooli päeval üritan 22.30-06.45 nädala vahetusel umbes 00.00-09.00-10.00
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle piisab kauem kuidagi ei saa.
-
AutorPostitused