inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberErki nool ennustas et kristiina saab medali ja mehed ei saa midagi|algus l2ks t2ppiLoodame,et lõpuga paneb mööda…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parem oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mina küll tahan, et meestest ikka ka keegi medali saab 
inside14
MemberHüppamise jaoks vist oleks vaja jalalihaseid treenida ja kõhulihaseid vaata küll ülevalt Tööriistad>>Harjutustepank
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMina ei saanud mitte midagi aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas ta kirjutas ikka eesti keeles 
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMina küll ei julgeks tarbida mingit aegund s……a
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kes teab kuidas mõjub soovitan selle ära visata ostke ikka kvaliteetseid tooteid.Äkki selle aegund asjaga hoopis väheneb mass
MemberEga see kõige parem varjant jah ei ole, et päeval magad ja öösel üleval.Kindlasti oleks vaja rohkem toidukordi kuid väikeste kogustega.Kui on palju toidukordi ja veel suured portsjonid siis on oht liigsele nahaalusele rasvale.
inside14
Membermis on supperseeriad???Kui teed kahte erinevat harjutust järjest.Ning siis puhkad ja siis samamoodi edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks rinda surumist ja siis kohe lendamist otsa ja siis puhkad jne.
inside14
MemberSaa aru et seda ei anna endam nii või naa muuta
ja kindlasti mitte mingis foorums kirjutades……
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui sellest rääkida võibolla on tulevik helgem ja õiglasem.
MemberKas mõni veel küsib kus Eesti asub?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga võimas sõit.Jee
inside14
MemberPALJU ÕNNE!!! KA MINU POOLT
inside14
MemberKas su rusikad on väikesed või nõrgad?Vaevalt et sa saad oma käelabasid ja luid selle vahendiga suuremaks.
On nagu on.
Luude kohapealt on õigus aga tugevdavad küll olen ka ise proovind
MemberNeed peaks vist olema ekspandrid ja aitavad küll tugevdada käsi ja haaret.
inside14
MemberLisaks veel Jay oma piidri soenguga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mind häirib ka see vastik blond potisoeng.. jälk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just omapärane , talle sobib.
See “pott” ta peas just tema proportsioone kehvemaks teebki, pea on liiga suur.
VÕRDLUS: Kohe kui Ott Kiivikas ennast 1999 aastal kiilakaks lasi võitis ta mind. Täiesti teenitult tol aastal. Edasi…… See pole oluline hetkel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Catler ajagu oma “kauss” maha on ?ansid suuremad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks asi nii lihtne oleks vist kõik kiilakad. 
inside14
MemberKui mina ausalt ütlen siis pole kunagi ühtegi näinud AGA võibolla on ka mõni ma lihtsalt ei tea.
Oleks ise ka huvitatud kas on.
Memberaga kas keegi oleks nõus tegema mulle kolmepäeva kava..sellise kus jalgu pole
palun teid
Võid ju võtta tööriistade->treeningkavad ja lihtsalt jalad välja jätta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas raske on natuke mõelda ja ise omale kava teha oma vajadustele.
MemberVaata seda see on siin ka ennem üleval olnud väga hariv.

-
AutorPostitused