inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberKas treeningkava on koostatud kellegi poolt, nt Kiivika?
inside14
MemberKui palju peaks olema rasva protsent et kõhulihased välja paistaksid korralikult???Oleneb indiviidist. Lavalaudadel meestel on väga hea vormiga rasva % ulmeliselt madal, keskmiselt ehk 3% juures. Enda kogemuselt võin öelda, et minul paistis juba alla 10% isegi väga hästi. Samas oleneb kuidas üldse mõõta, näidikud erinevad.
inside14
MemberTere!Olen treeninud 2,5 kuud …kaalun 88,5 kg ja rinnalt surun 80 kg…
Mul selline mure et vb suruks isegi rohkem aga vasak õlg lööb tuld kui suurmaid raskusi proovin…Milles asi???
Pöördu arsti poole, saad tõese vastuse kiiremini.
inside14
MemberSuper video, aitäh!
Isegi seda lühikest kokku võtvat videot oli põnev vaadata. Bodyfitnessi kavad oli väga efektsad, nagu öeldud, mõni nagu ämblikmees. Noortest Silver Eensalu tundus küll pikka puuga võitvat. Videol oli selgelt näha Taavi kuivust Oti ees, koha peal kindlasti veel parem.
inside14
Memberkäisin perearsti ja ortopeedi(audenteses) juures mingit infot ei saanud öeldi et olen ära tõmmanud midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Misasja.. nii öeldigi? Kuidas vastuvõtt välja nägi, ainult väline uuring?
inside14
MemberKoovit ei lähegi lammutama?
inside14
MemberSäär ja jalad tunduvad Otil tõesti massivsemad. Keegi teab mis on Oti ja Taavi täpne kehapikkus?
inside14
MemberMis lihas töötab kere keerates, ei mõtle kõhtu ega selga, aga olen ära tõmmand mingi lihase sabakondist 4 cm paremal, tundub nagu mingi süvalihas, (vigastus tekkis poksides juba detsembri lõpus ja nüüd proovisin trenni minna ja läks uuesti katki) Oskab keegi öelda mis lihas see võib olla? ja mida ma tegema peaks?Mida tegema peaks? Mine arstile, lase täpsemalt uurida, enne kui hullemaks teed.
inside14
MemberKus nagu nali on?Teises kohas, otsi varvaste vahelt.
inside14
MemberKoovit ajab juba eelviimasel pildil kirbule k2tt pyksi ka,oleks tahtnud n2ha fotoseeria j2tku ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt seal Kirgbul enda käsi püksis nagu Al Bundyl kombeks.
inside14
MemberJulm, väga shokeeriv. Poleks seda eal arvanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMind huvitab see et kui ma 17 olen et mis halba see mulle teha võiks et ei peaks seda tarbima enne 21. et lihtsalt huvi pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei teeks halba midagi, kui õigesti võtta. Alati kui midagi liiast saab ei ole hea, seda kõige kohta. Näiteks tsingi ületarbimine põhjustab mao- ja soolteärritusi, vähendab immuunsust ja vase omastamist. Preparaadid, mis sisaldavad enam kui 50mg tsinki võivad põhjustada iiveldust, peavalu ja vasevaru vähenemist maksas.
Magneesiumi liigsus ei teki kergesti, sest annuste suurenedes imendumine väheneb, neerud eritavad magneesiumi liia organismist kiiresti välja.
Pidev B6-vitamiini suurte koguste tarbimine võib põhjustada närvisüsteemi kahjustusi.
inside14
MemberAga 5×5 ei sobi ?10-seid on mulle äärmiselt ebamugav sooritada, eriti kükis ja tõmbes
Mismõttes ebamugav? Kui mugavusi otsid ja ei taha pingutada siis võid kodus tugitoolis ka aega parajaks teha.
“>Jarmo jõudis ette.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Memberkas svung polegi püsti surumine ?sellisel juhul teen ma püsti surumist ja rahulikult
Annad õlale natukeseks rahu. Korrigeerid kava ja tehnikat. Alustad põhja ladumisega ja siis liigud suurtele raskustele.
inside14
Memberhttp://www.fishki.net/comment.php?id=67588Päris tugevad poisid.
Kuidas sellised kutsutakse, on sellel ka mingi nimi? Päris palju leiab youtubest selliseid häid videosid. Tõesti peab ikka omamoodi tugev olema, et neid asju suuta.
-
AutorPostitused