inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberMina kuulan Dance, Club, Bass, Pop ja ka vahest harva Punk Rock.
inside14
MemberTäitsa tugev poiss ma küll usun , et ta tõstis 80 kg sest arvan , et TV mingit faket ei hakka näitama ……aga kes teab mina vähemalt usun , et ta nii tugev on
??:”>Tugev tugevuseks aga seal räägiti ka mingi aine tarvitamisest mis kindlasti inimkehas ei arene 6 aastaselt nii öeldi ka.
inside14
MemberEga ta vist väga palju kaalu kuna töötab ju ülekandega nagu jala masinadki.
inside14
MemberJa veel eriti siis kui ta ise ei taha tal vist vanemad sundisid.
inside14
Memberhttp://images.google.com/imgres?imgurl=htt…ang_et%26sa%3DGRichard spaud?ia 80 kg ?tangą
mulle tundub kyll,et siin on kirjas 80 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei noh ega see vist ei ole normaalne poiss
ma küll iga päev ei näe 7 aastaseid tüüpe surumas 80kgi
??:”> aga jah tahaks näha mis ta tulevikus teeb kui ikka elab täisealiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Memberinside14
Memberkohupiim ise on juba hea maitsega minumeelest!!! või kuidas?Ega see rasvata ja lahja kohupiim ei ole eriti hea paljalt süüs kuiv kuidagi aga ise olen segand nats suhkurt juurde see ei tee ju halba.
inside14
MemberLisaks omalt poolt ka aeroobne
??:”>inside14
MemberKonservi neto on 180g. Sellest on vähemalt 130g kala.On öeldud et toote 100g sisaldab 18g valku.
Mina teeks nii 130×18:100=23,4gKuna kala on ju 130g
MemberOhutus ennekõike
??:”> põed seda, et kõik naeravad vä no edu sulle siis vigasta oma selga edasi
MemberRäägitakse, et aeroobne pärast jõusaali pidi parem olema lihaskasvuks olen vähemalt mina siit foorumitest lugend aga ootaks ka üht kindlat vastust.
inside14
MemberEi pahanda
??:”> aga selle kava tegin enda jaoks just selliseks nagu vaja ja pole kindel, et see kõigile sobiks aga praegu on mul see sama kava aga olen päris palju muudatusi sisse teinud.Üritan nii teha, et iga nädal on midagi erinev kas uus harjutus, langevad seerja, superseerjad ….jne
MemberVaata otsingust
??:”> ja mina tean, et algul pole mõte kreatiini tarbida.inside14
MemberMina söön ikka nii edasi nagu tavaliselt aga jah loodame, et linnugrip siis ei jõua.
MemberMa ka 2 rohkem ausalt ei tahtnud.
??:”>AutorPostitused