inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
Membermassikasvatus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jah seda küll aga oleneb mille arvelt, mina sellist küll ei jõuaks sisse ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberAga mix sa ei lisa neid oma kavasse.Siis ju normaalne.
inside14
MemberMa just olen kuulnud, et tuleb kasuks aga kes teab
inside14
MemberTrenni päeval 5-6 korda ja vabal päeval 4-5 korda.Kuna trenni päeval on ka sheigid.
inside14
MemberKõige üldtuntumad jõukavad (ehk mida mina tean) on 5×5, 3×3 ja Westside. Need on maailmas väga levinud, heaks kiidetud, st et annavad ka tulemusi.Kust neid saada, 5×5 vist oli siin üleval aga teisi küll ei tea kust saada.
inside14
MemberKust ma selle raamatu osta saaksin sel juhul, mõnes tavalises raamatupoes?inside14
MemberRattaga kihutades tahtsin pidurdada, aga kuna polnud minu ratas, vaid sõbra, siis polnud sellega harjunud. Vahe oli selles et tal olid pidurid vastupidi. Ja kui ma oma arust tahtsin tagupidureid vajutada siis pidurdusid hoopis esipidurid ja HOPSTI.Endal ka sama aga õnneks mitte nii hullusti kukkusin küll üle aga imekombel maandusin jalgele ja ratas oli kuskil kõrval maas.
inside14
MemberJah kangiga tõmbed lõua alla.Lai ja kitsas haare.Teeb selja pealset osa.
http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=2537
inside14
Memberno kasuta mingeid üldtuntud jõukavu, need töötavad kui kellavärkMillised on üldtuntud äkki keegi avaldam mõne.
inside14
MemberKuup sa oled julmalt juurde võtnud juu:P kuidas sul see õnnestus?jutu järgi sain aru et 9 klassis olid sama kont kui mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Algul tavaliselt tulebki rohkem ja kiiremini olen mina vähemalt kogenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMiks tulevad algajad küsivad kohe mis toidulisandit tarbida ise pole veel trennigi tegema hakand
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uuri siin foorumites ja loe artikleid saad targemaks mix üldse neid kasutatakse.
MemberV.Vähk on ütelnud: Olgu lisatud, et 16-17 aastaselt treenisin iga päev tricepsit + erinevaid teisi lihasgruppe ja mingisugusest ületreeningust ja -väsimusest ei olnud kuulnudki.Vähil ju kõhuga praegu sama, iga päev teeb aga talle mõjub hästi.
Memberhmm…pool aastat tagasi olin 15 kaalusin 69 surusin 55kg aga siis ei saanud eriti trenni teha nüüd olen 16 kaalun 75 ja mingi 3-4kuud jõukas käinud nüüd läheb rinnalt 80kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähe krt…aga pole ammu proovinud max’i
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas teed muidu jõu või lihas eesmärgiga trenni?
inside14
Membertriitsepsit ja biitsepsit tehakse tavaliselt eraldi päevadelKes käseb kas põhisedusega keelatud vä
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina teen ühel päeval ja areng on olemas.
Memberkui 45min oleks kasutada, siis teeks 10min sooja ja siis 3-4 seeriat lõuatõmbeid, rinnalt surumist, jõutõmmet ja kükki.Väga hea las teevad kõik baas harjutused.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused