inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberHuvitav küll!!Kas teadsite, et kui teha biitsepsit kitsahaardega siis treenib biitsepsi välimistpead (kõrgus) ja kui teha laiahaardega siis biitsepsi sisemistpead (laiust).Kuulsin seda esimest korda sellelt videolt http://forum.athletes.com/fitshow/war/war3.htm
On see ka tõsi pole ausalt öeldes varem kuulnudki.
NB! muutsin postitust kuna panin algul vale video!
Täielik jama, vastupidi on asjalood……
Mis sa sellega Marek öelda tahad, et see mis nad videos tegid ja rääkisid on vale.Ja kas kõik eespool rääkinud Oskar ja teistel pole õigus.Kuidas siis õige on sellepärast ju tegingi selle teema kas on võimalik või mitte.Nii ei saa ju aru kui üks väidab üht teine teist
inside14
MemberEnamus Tai Kane tooted Kreatiin monohüdraat,L-Glutamine,Proteiin No1,Malto System ja Trauben Zuckerit.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Membermatu124 Postitatud: 21 Mar 2006, 18:10kui kasutad kreatiini monohüdraati siis ära sauna roni, higistad vee välja lihtsalt.
jah ja kui sööd proteiini, siis ära sitale mine, sest situd kõik välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta ei mõelnud seda nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui sina paned proteiini rohkem kui vaja siis ja tuleb tagant välja, pane ikka nii et kõik ära imendub.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberEndal täpselt samasugune pink aga me võtsime need maha sest see treenis rohkem biitsa mitte rinda.Ja selle asemel teeme hantlitega lendamist poole parem ikka
Memberkas te ei räägi mitte triipsepsi trennist, mitte biitsepsist.kui teha kitsa haardega surumist siis see jätab biitsepsi suht külmaks ju.Mis puutub uutesse lihasrakkudesse siis selle õigsuses ma sügavalt kahtlen.ehk tõisisõnu ma küll ei hakka endale rauda käte külge riputama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt käib ikka biitsepsist, vaata seda videot mis ma üles panin.Xip tänan, ma hakkan ka siis proovima asi vist seda väärt nagu videost aru sain.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberJa piim on ju aeglasti imenduv, miks peale trenni piima juua ikka korralik sheik teha ilma piimata.Piim hiljem siis kui teed oma korraliku treening järgse toitumiskorra.Mina teen küll nii.
MemberKossar ütles hästi selle kohta “Parem hais õhus kui valu kõhus”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberKahtlased küsimused tõesti siin loodan, et ikka kõik on heterod.
MemberVäga koom asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> saadan ka edasi
MemberAlati tuleb kasuks kui teha õieti ja kui veel algaja siis tuleb kõike väga hästi juurde nii lihast kui ka jõudu.Mõni vend nüüd loeb siit neid postitusi ja tormab kohe saali kang kätte ja vehkima.Kuid enne ikka tuleks asja uurida, lähed jõutõmmet tegema ilma et teaks kuidas tehnika on ja nii ongi selg läinud p……!Linnades on hea saab kasutada jõusaalis oleva treeneri abi.
inside14
MemberProteiinisheiki ei võta nüüd küll ükski sportlane võistluse ajal.Kust sa seda võtad, too üks tõepärane näide.
inside14
MemberOleneb ikka kui kõvasti aeroobset teed.
inside14
MemberTuleb kõvasti harjutada kahekäega tegemist ja küll mõne ajapärast suudad ka ühe käega teha, tuleks ka jõusaalis muid lihaseid tugevaks teha.Tehnika vist nii et üks käsi selapeal ja jalad laiali ja kere natuke viltu nii olen mina näinud ja ka proovind.
inside14
MemberNii et siis kui ei ole enam tahtmist lõpuni pingutada kas see siis tähendab et närvisüsteem on häiritud?