inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberMul oli ka tihti alaselg väiksest koormusest valus kui isegi mingiaeg olid kummargil siis selg valutas.Sain üle sellest nii, et lülitasin oma treeningkavva jõutõmbe esmakordselt, tegin harjutust ja väga meeldib ja peale seda kui jõutõmme kavas siis pole enam seljahäda olnud.Kuid ei tea kas sinule sobiks sul nagu tõsisem seljahäda aga see oli siis minu kogemus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberVäga hea on segada kodujuustu kalmarjaga , kõik vajalikud asjad, asendamatud amino – ja rasvhapped
200 gr kodujuustu kohat umbes 50 gr lõhe või forelli marja – viimaseks toidukorraks ideaalne .
Eriti ei lähe kalamari alla aga kui kasulik küll läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> proovima peaks 
inside14
MemberKas piim on just kõige parem peale trenni ei usu eriti sest piim ikkagi ju aeglasti imenduv, süsivesikutest sobiks mahlad ja näiteks rosinad
inside14
MemberPäris kõvad kavad viimaselajal

inside14
MemberPäris muletavaldav

inside14
MemberOlen kasutand Tai Kane tooteid ja kurta küll ei saa

inside14
MemberArvan, et kui jõusaali lähed siis tuleb söögiisu kuna sa kulutad seal oma keha energiast tühjaks ja siis peab lihtsalt söögiisu tulema.Aga kui aint peale jõisaali isu on ja muidu pole siis ma ei tea midagi soovitada kui vägisi söö

inside14
MemberTeen mõistuse piires raamatust “Kulturism kõigile” lugesin, et väiksematele lihastele 9 seerjat ja suurtele 12 seerjat.Tean, et profidel see rohkem A.Schwarzeneggeri kunagises kätekavas oli biitsale 19-20 seerjat triitsale 23-24 seerjat ja käsivatrtele 12 seerjat.

inside14
MemberMina olen siiamaani aru saand, et liigne valk tuleb tagant välja
inside14
MemberMinuarust on mõlemad kõvad tegijad, pole neid küll omasilmaga näind aga Marek on pikem ja see jätab natuke võimsama mulje, aga nende mõlema saavutused on väga head nii et vahet pole EDU MÕLEMALE!!
inside14
MemberNali mis tundus päris tõene

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Memberenamus inimesi ei tea valkudest ja muudest asjadest midagi. nende jaoks on se mingi keemia ja nagu steroidid vms :S. teine asi on see, et peale trenni on võimalikult ruttu vaja valke ja süsivesikuid. sheigiga on probleem kiirelt lahendatud. vaevalt et sa kohupiima ja mune kaasa viitsiksid tassida trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega jah paljud ikka ei mõista toidulisandite tarvitamise põhjuseid ja kasutavad üldiselt sõna “keemia”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis ei vasta just sellele.Olen mõnelt küsind kas muna sööd siis ütleb jah ma vastan, et ära söö see ka ju keemia, sest seal ka ju valk=proteiin! 
inside14
Memberaa huvitav oleks teada mis raksuste juures peaks hakkama juba vööle mõtlema…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No siis kui endal raske tundub ja tunned, et selg saab kõvasti vatti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMõttetu jama, lihtsalt keerab natukeseks plaanid sassi.Mis riigid veel kella keeravad?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberSportlabis maksab 2,3kg 650 eek
AutorPostitused