inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberVehi nagu hull kätega igasse ilmakaarde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea soovitus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga proovi hüppa ja kargle jne. kindlasti on abi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Memberkui testosterooni tase kõige kõrgemKuidas ma tean, et millal see kõrge?
Member“Jooksja tarkvara” kõneleb nii:* Soodne aeg on hommikul kella 8.00 – 10.00 vahemikus, kui organism on ärganud
* Lõuna ajal on koormustaluvus madal
* Õhtupoolikul kell 16.00 – 19.00 on jooksmiseks kõige sobivam aeg
Aga kuidas jõusaaliga on kas kella 5 aeg on sobiv aeg? endale tundub küll sobivat, olen nii päris kaua teinud ja peale jõusaali käin jooksmas umbes 20-24 min nädalas 2-3 korda.
inside14
MemberKõigepealt oleneb ikka oma ajast millal saad.Aga arvan, et peale lõunat on normaalne, ise teen tavaliselt kella 5-st trenni(Jõusaal) mulle nii sobib.Hommiku soovitatakse joosta siis kui rasvapõletus käsil, et enne sööki pidi väga hea olema.Siis kehal pole võtta kuskilt vajalikke ained näiteks süsivesikud ja siis hakkab energiat võttma rasva arvelt oli vist nii.
inside14
Memberu 20 filmi jagu (Cutler, Coleman, Ruhl, Cormier, Priest jt)Ise olen ka osade tüüpide omasid näinud soovitan veel “Dorian Yates – Blood And Guts” väga hea
MemberAga palju see kogus kreatiini ühes kapslis on?
inside14
Memberveab teil. ma käiks siis 2x kooli ajal teie asemel söömas.Meil antakse korra aint süüa peale neljandat tundi, siis vahetund 15min ja söö palju jõuad.
MemberIkka võib see ongi efektiivsem kui nii teed
MemberMeil on nii söö palju mahub ja palju aega järgmise tunnini aga selles pole kindel kas kõik vajalik valgu kogus ja süsivesikud ikka täis saavad rasv kindlasti
MemberInside14, sa ei tule võistlema? Mu meelest näed hoopis sa suht jõhker välja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ok hea nali, aga kes teab kunagi ehk olengi laval praegu pole veel valmis aasta kaks korralikku trenni siis ehk tulengi
MemberKui inimene võtab asja tõsiselt, siis on on ta minumeelest juba “respecti” väärt.Väga õige, to zwen sa näed pildil päris jõhker tegelt välja, kas võistlema ka? palju siis ka vanust, pikkust, kaalu ja kaua tegelend?
inside14
Memberkreatiin aminohape?? no tule taevas appi!Mis on, uuri siis saad teada, et ikka on küll kreatiin aminohape
MemberMina sain aru, olen ise ka nii mõelnud, väga hea oleks siis tead kui palju näiteks vastaja juttu uskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks oldman-il on see tunnistus mis tõestab, et ta on teadja selles asjas mida ikka räägib.
Member14kg küll aga see pole ju lihas ainult…Ja pealegi algul ju tulebki kiiresti juurde siis kehale uus asi
inside14
Member“Mis sa nüüd, üritad mine õige trenni”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused