inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberKulturismi seisukohalt näeb see naine minu arust väga hea välja. Minu ego see ei riiva, et ta nii suur on. Ei peagi teda vaatama kui mingit a la seksobjekti.Väga õigesti öeldud eks nad ise teavad mis tahavad
“>inside14
Memberja kus elad äkk, nimetad hinna või midagi, mis tootega tegemist kas Tai Kane oma või jne
“>Elan Tartus, hind võibolla 125.-, tegemist on tõesti Tai Kane monohüdraadiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki müüd ära siis ise elan Kesk-Eesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberVäga rõvedad lihastes naised ültse ei poolda
“> see ikka meestele minu arust
Membermul on mingi 350-400 gr üle, kuna saabus uus ja parem kreatiin etüülester
“> Et mingi tasu eest võiks ära müüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kus elad äkk, nimetad hinna või midagi, mis tootega tegemist kas Tai Kane oma või jne
MemberOleneb ju kangist on igasugu 20mm, 30mm ja 50mm
“>inside14
Membertuttav pani metaani ja ei arva et ta kes teab mis tark on ja ta lõetas sellega et muskel hakkas nii metsikult kasvama et sai naharebendid ja ütles et riist ei taha tõusta enam nii naljalt (tema jutust ei saanud aru kas see probleem jäi püsima)iga üks teab mis on tähtis tema kehale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mida ##### ei tõusnudki enam, no saite nüüd reaalse vastuväite et mitte kasutada
MemberVäga head saavutused, palju õnne ja edu!
MemberNjh, vana aga minu arust mitte kõige naljakam
MemberTo paprica loe uut Janar Rückenbergi artiklit
MemberKui juba igaüks Otti kavatseb kukutada siis peaks ka proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nali sellega ikka kõvasti veel aega
MemberAga kui juba teen eelmevalt trenni siis peaks ikka lõptulemus parem olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> esimest korda kuulen, et keelatakse trenni teha tavaliselt ikka soovitatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberVaadake ka videot mis on uudiste all, väga hea ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eestlased ikka tegijad
MemberHehee,Mul on kohe väga jubedasti vedanud kui võrrelda teiega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Söögikoorra eest maksan 15 EEKi ja söön niipalju kui tahan. Lisaks sellele on erinevad sortimedid. Nt. Ma saan valida kartulite või riisi vahel või siis makaronide ja veel millegi.Peale prae saab veel ka magustoitu milleks vahest on mõni kohuke või mõni puuvili. Söögivahetund on mul 45 mintsa ja kui koolitoit ei ole piisavalt hea, siis saan minna ka Prismasse, mis asub mingi km kaugusel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnel ikka vedand meil võiks ka kooli selline kord tulla
MemberHakkab jälle pihta mis pulbrit soovitate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mine ikka enne trenni
Memberkui testosterooni tase kõige kõrgemKuidas ma tean, et millal see kõrge?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üles leidsin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=4501 lugege seda M.Kalmuse osa kas see on õige, et 4-5 päeval kõrgem siis ju ideaalne jõuperioodil rekordit proovida või mis, aga milla ma aru saan millal see 4-5 päev on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused