inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberVäga vajalikud lehed
eriti algajatele siit saab kohe neile näidata asju, aga teine asi kas kõik saavad inglise keelest aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMulle meeldiks selline lõige kus tagant selg paistab, ei oska täpselt seletada aga noh, nagu tagant ei ole lai nagu eest lihtsalt kaks õlapaela läheb.Äkki saadi aru mida mõtlen.
inside14
MemberMa tihtipeale öösse tõmban padja alt ise ära kuna vahest tundub nii mugavam.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberTean ka kaht õnnetut tüüpi üks sai otsaette ja teine ülahuulele ehk siis vastu hambaid.
MemberVäga huvitav küsimus, tahaks ka teada kuidas parem, ise olen lasknud kuni rinnani vaheat ka kuni lõuani.
MemberMis selle toote nimi ja hind oli?Nimi–5-Methyl-7-Methoxyisoflavone ja amazoni poes enne oli aga nüüd juba kadund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hind ligi 600eek ja 30 annust oli sees(päevas 3 korda).inside14
MemberEnam polegi seda seal poes üleval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> miks?
“>inside14
MemberLoe täpsemalt SIITSeal pakutavad on ainult kapsli kujul, mis peavad seedetrakti läbi käima. Tilgad aga oluliselt efektiivsemad, kuna imenduvad keele alt otse verre. Ise kasutan hetkel, tulemustest räägin pikemalt peale võistlusi. Paar tegelast kasutavad juba hetkel veel, eks nad ise vaatavad, kas ja kuidas kommenteerivad.
kas seda müüakse vabalt Eestis? Kui jah, siis kus ja mis nimega, kui ei, siis kust said?
“>See amazoni e-poes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt ühel ajal postitus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberPalju õnne!! O.Annus
“>inside14
MemberAga ma saan aru, et see siis täitsa lubatud jah.
“>inside14
Memberüldiselt ma olen palju jubedamaid naiskulturiste näinud, ei leia paraku pilte üles momendil, 2 tk on siiski:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rõve oli see esimene eriti need rinnad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> panen kohe ropsi
“>inside14
MemberTean üht kellel on sama asi arvan, et sa oma rangluud muuta ei saa aga kui lihast ehitad ehk siis kaob mingil määral ära.
inside14
MemberSöön seda mida ostetakse, ei vali eriti leiva suhtes, alla lähevad kõik ja maitse ENAM VÄHEM ka sama kõigil.
“>inside14
MemberVõid lisada süsivesikuid, mis teevad maitse magusaks.
“>inside14
MemberTitaanile teadmiseks:naiste rahvad –> naisterahvad
leitsin –> leidsin
sootsamad –> soodsamad
Soovitan tulla ja uurima –> uurida
praegult –> praegu
VÄGA HEA VÕIMALIK OSTA JA LEIDA –> väga hea võimalus osta ja leida
LEMMIK MAITSE!!! –> lemmikmaitse
Äkki tuled minu vigu ka parandama sa nii osav ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuigi jah tähtsam, et aru saadi
“>AutorPostitused