inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberHuvitav kui vanad need pildid on? just nagu see Colemani oma tundub vana, et praegu nagu võimsam.Aga minu arust ikkagi Colemani selg parim nendest aga ei tasuks ka unustada Jay Cutlerit kuna tema ju lõi Colemani challenger raundis seljaga üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMinuarust väga hea idee kuna Eesti võistludtest oli nii palju pilte ja kui oleks “slideshow” oleks poole lihtsam vaadata.
MemberToode väga hea ise ostsin ka just, maitse ideaalne ja seguneb väga hästi ei mingit vahtu.
MemberKoomid pildid kõik aga eriti karm see nägu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberVenitan peale trenni kuskil 5-10 min ja seerjate vahel mõnikord kuna ei taha, et pump kaoks
MemberPalju õnne ka minu poolt Laura
MemberProovi ära siis saad teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise eriti küll ei usu aga kes teab äkki mõjubki.
MemberSeda on minimaalse rasvumise juures natuke palju loota… aga väga palju oleneb geenidest.Oll
Lugesin seda raamatust “Kulturism kõigile” aga eks ta ole jah erinev.(toitumine, trenn, jne)
MemberKui ma ei eksi siis normaalne oleks nädalas 0,5-1kg juurde võtta.
MemberSuvi tulemas siis aega ju peaks olema ehk saad siis proovida.Ehk proovin isegi.
inside14
MemberHetkel massi, oleneb perioodist!
inside14
MemberAga mul on sihuke küsimus, kas eestlastest ka mõni selline film on??Tahaks näha või siis mõni võistlustelt tehtud video.
inside14
MemberOoojaaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
inside14
MemberMulle meeldib see viimane sinine, aga fitness.ee kiri võiks selja peal olla ja see robocop südame kohal ja pilt nii nagu on.See oli lihtsalt minu arvamus.