inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberMiks mitte ei võiks meil olla erinevad temaatilised logod ainult amazon.ee veebi portaali jaoks. Kes teab, siis näiteks googel teeb seda. Tuleb neid vaid korralikult kujundada. See ei maksaks palju ja usun, et see pole tüli kasvõi pealehel üks logo ära muuta iga kord kui selleks tuleb vajadus.see logo võiks tähistada jalkpalli MM

see võiks tähista jaanipäeva algust

see võiks tähisata suve algust

Need on vaid halvad kujundused ja üks on pealegi võetud googlist. Ei usus, et palju kuluks raha selliste asjade tegemiseks. Lisab igatahes vürtsi meie ellu.
Minuarust väga hea idee.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks vaatame mis siin need suuremad pead ütlevad. 
inside14
MemberMul kunagi oli ka hüppeliigesel sideme venitus aga läks nii üle, et ei saanud arugi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi 2 nädalat võtsin vabamalt. 
inside14
MemberKardan, et jälle Brasiilia
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ise oleks ikka mingi Euroopa riigi poolt näiteks lemmik on Portugal. 
inside14
MemberMina kui “hardgainer” söön nii tihti ja nii palju kui võimalik ehk siis 6-7 korda päevas ja õhtuti süsivesikuid ei vähenda, rasva pole küll juurde tulnud selle pärast.Muidugi püüan valgu koguse kätte saada eriti enne magama minekut proovin tsipake rohkem kui teised söögi korrad.
inside14
MemberEi see oli ikka tõeliselt osav tüüp
inside14
MemberSee oli vinge
??:”> peaks proovima
inside14
Member30kg pole mingi probleem ju juurde võtta, kasvõi ühe kuuga ja pole mingit lisandipahna vaja.
??:”>inside14
Memberhttp://gallery.amazon.ee/view_photo.php?se…_Morozov&id=aapMul pole hetkel võrdlusi teistest meestest aga sellel pildil kaalun ma 78 kilo ja pikkus on 176, Täitsa kondikarla.
??:”>inside14
Membernjaa, vana oled ja palju kaalu on?Vanust on 16, kaalu 70kg, pikkus 181cm aga eks kõike tuleb ikka juurde kui treenida ja korralikult toituda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Memberinside palju sl siis käsi on (cm?) ja kaua oled treenind?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen treeninud 1aasta ja 7kuud aga korralikult nii päris õigelt toitumine jne mingi 6kuud käsi pole midagi tohutut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tavalise treenija käsi ja kus juures üks kõige raskesti arenev lihas mul, ok ta siis hetkel mul ligi 34cm pole midagi suurt aga ise olen saavutatuga rahul aga panen täiega edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks näis palju nüüd tuleb massiperiood hetkel käib
Memberiga trenn ja iga nädal tegid erinevaid harjutusi?Jah muutsin nii, et kõik oleks erinev kasutasin iga nädal midagi uut Kombineerida harjutusi iga trenn, et ükski trenn ei oleks sama nagu eelmine (vahetada raskust, harjutusi, harjutuste järjekorda, pausidega, haarde muutmine, langevad seerjad, superseerjad, kolmikseerjad, 21-d jne)
MemberÜks teema on juba sellest “Uus kaup”
MemberMul oli ka kätega selline mure aga panin toitumise paika ja tegin korralikult trenni vahetasin pidevalt harjutusi, et ükski trenn ei oleks samasugune nagu eelmine oli kasu ühe massiperioodiga tuli biitsepsile 3cm juured.(kindlasti mitte rasva)
MemberJah seda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see oli äge kui Kristjan kätekat tegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused