inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberAga äkki on sulle uss ajju pugenud? Ma kuulsin uudist, kuidas ühel pensionäril avastati u 12 cm uss silmast, mis kiiresti eemaldati, kuna tekkis oht, et uss võib ajju pugeda. Ussi sai mees silma sügisel õunakoristamis ajal, kui teda hammustas sääsk silma.Nii et mine ruttu arsti juurde, enne kui uss suuremat pahandust jõuab su ajus teha ja su lõpuks zombeerida.
Kui arst ka ei aita, siis mine mõne nõia juurde, küll nemad juba oma voodoo kepiga su korda teevad.
Mida f….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberPealehel pildimängu alla on selline asi nagu Fitness TV
inside14
MemberVõiks veel lisada kehakaalu 73kg, pikkus 182cm, vanus 16 aastat.Viimane mõõtmine 05.06.06 ja rasva % UMBES 10-15% ei tea arvan vähemalt.
Rinnalihasel on triibud näha ja õlal ja kõul padjad ka paista nii, et ma ei tea kui kuiv või mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kael:41cm(most muscular poos)
Biitseps:34cm
Käsivars:30cm
Rind:108(most muscular poos)
Talje:82cm
Puusad:84cm
Reis:56cm
Säär:37cm
Oleneb ka kus maalt keegi mõõdab ja kuidas, näiteks reied kas ülevalt või alt poolt?
Enam vähem tabeliga mõniasi parem mõni halvem.

inside14
MemberMina olen Anttilast 10kg-seid ostnud.
inside14
MemberAga vat millise avamängu tegi Hispaania
4-0 Ukraina vastu
.Vaatame edasi mis saab.
MemberTeema läheb väga nõmedaks.
Ja see mis mina eespool vastasin on kõik see mis olen mina lugend ja teada saanud aga ehk oskab “oldman” midagi öelda siin, et kõigil oleks ükskord juba selge.
MemberMinu teada sama särk.
inside14
MemberKui kirjas, et tuleb vahet pidada siis tuleb seda ka teha ega seda ilmaasjata kirjutata.Kui järjest tarbida siis keha ei pidand enam ise tootma ja neerudele hakkab ka mingi aeg.
inside14
MemberArvan, et õlg ja triitseps ei sobi pühapäevale kuna esmaspäeval rind ja siis ei taastu piisavalt ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberVäga karmid tüübid, see mingi väike hiinlane või midagi sellist see pani mõtlema.
Membermul tekkis M100 kohta küsimus?Et kui võtad peale trenni siis võtad 30g ja siis süsivesikuga.
Aga vahest võtad enne magama minekut ja siis võtad ilma süsivesikuteta
Oleneb eesmärgist aga jah tavaliselt vähendatakse õhtupoole süsivesikute kogust.
MemberKõige lihtsam on otsingust abi saada ja ka harjutustepangast. ;)Siin on olnud palju selliseid teemasid.
inside14
MemberSalajane hobi vist
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea kaua trenni ka teind on 
inside14
Memberminu mäletamist mööda 1,8 kg.üks annus 4 kulpi ja ühest kanistrist jätkus 11ks korraks.
Tänan,
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see nagu siis sarnane Gain Fastile!AutorPostitused