inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberMinuarust väga kahtlane harjutus.Ei usu eriti, et paljud seda harjutust teevad ja kui keegi teeb mis õla osa see teeb üldse?
inside14
MemberSteroidide liigne kasutus mis ta mu ikka on.
inside14
MemberKui palju
inside14
MemberSama arvamus, ma vaid ise tahaks juba 90kg kaaluda ja lihastes olla samal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberKorduvalt siin olnud
MemberLeidsin nüüd info LINK
Pea 100g tuleb panna
MemberMuidu huvitaks see ka veel, et palju see mõõdulusikas on nagu kaua jätkub?
Aga siiski Tänud
MemberKui ma peaksin massikogumise aeg nii paksuks ajama, nagu seal pildipeal yks ,siis ma kyll kulturismiga ei taha enam tegeleda!!!Aga keegi polegi käskinud ennast nii paksuks ajada, tee nii palju kui vaja ja ära lase rasvaprotsenti väga kõrgeks võib osutuda raskeks seda maha saada uuesti.(minu arvamus)
Memberselja pilt on suht mõttetu… lihtsalt pehme…Vat see on alles selg:

WOWW
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> polegi nii kuiva selga näind, kellele kuulub?
MemberPole küll mingi asjatundja aga oled vist lihas ära venitand või midagi sellist.Lihtsam viis paranemiseks on puhkus aga võiks ka arstile minna, kes teab kui tõsine asi on, parem karta kui kahetseda.
MemberSiiani on olnud ainult ülakeha trennid aga võiks ka ju kellegi alakeha oma olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberLugesin väga hea tekst
meeldis see et nüüd nägin neid kõiki suuri saavutusi mis tal on neid oli ikka palju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Member*samas kõik me teame, et KÕIK PROFID kasutavad keelatud aineid ja suurem osa profikulturistidest isegi ei eita seda*
Aga see ei kehti ju kõikide riikide kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks Eesti, kas on tõsi??
inside14
MemberMa ei saa aru, kohalikud staarid saavad kull otsa aga lihaseid on ju koigil veel millest videosid näidata, loodan, et ei piirduta ainlt nendega mis juba on siin Fitness TV-s.
“>inside14
MemberSee siis Materazzi mängu stiil.
“>AutorPostitused