inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberNo seeriad võib samaks jätta (3-4), aga jõu puhul püsi korduste arvus seal 5 juures ning reljeefi tehes 15 juures.Seerjad jah samad aga jõud ikka KUNI 5 ja relieefi ei tehta pikkade kordustega seerjas vaid ikka raskelt, sest relieefi saad toitumise ja aeroobsega aga samas on vaja hoida lihasmassi, et kindlasti ei tohiks raskuseid mõtetult kergeks teha.
inside14
Memberväga hea moodus on massi juurde saamiseks öösel süüaarvestades et iga ööga kaotame 1-1,5kg oma kaalust…
siis kui seda suudad alles hoida võid iga päevaga 1kg juurde võtta…
vaaata mis see kuus teeb… 30kg
inside14
MemberLINK Kas ikka on täiesti ohutu?Aga samas LINK Mis ta siis teeb on ohutu või mitte?Alkoholi ma niguinii ei tarbi aga siis ei tohiks olla ohtlik või mis?
inside14
Member
njh
oleks siis naine vähemalt kena olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberNäeks ma selliseid siin kargamas oleks esimeneasi kohe jalaga keradesse oleks asi vask ja kui ei aita siis jah…
inside14
MemberNende piltide pealt tean ainult Marek Kalmust, aga mehed on jah väga suured, et miks siis kaheks, kas nad ei saa omavahel läbi?
inside14
MemberEt siis väga võimas, eriti säär
inside14
MemberKui tasakaalu on eks tee
inside14
MemberIse töötasin välja sellise jaotuse, pole veel seda rakendanud, pole just eriti kogenud nende koostamisel ja eriti selle pärast on igasugune õigustatud kriitika teretulnud:1. Rind, õla esi- ja keskosa
2. Selg, trapests, kõht
3. Puhkus
4. Biitseps, triitseps, käsi, kõht
5. Rind, õla tagaosa,jalg, säär
7. puhkus
Kas siis tene rinna päev on kerge?peaks nagu olema muidu on küll taastumisega probleeme kuigi see individuaalne aga ikkagi arvan, et kui kaks tugevat trenni lähestikku samale lihasele siis ei taastu ikka korralikult ja tekib tühimik ning ongi lõpuks ületrenn.Ja veel jalad ka samal päeval et siis nagu peaks ikka kindlasti kergem olema.
inside14
MemberSiin oli ka ükskord mingi teema sellest ja seal räägiti väga pikalt, vaata otsi äkki leiad üles.
LINK LINKinside14
MemberKas ka sääre areng on sellise kavaga piisav? Endale on küll mulje jäänud, et säärt tuleb ikka korralikult karistada kui tahad teda arenema sundida ja üks kord nädalas oleks kindlasti liiga vähe…Ei ütleks küll et ta nüüd ei areneks minuarust piisab mulle!! vähemalt 1 kord nädalas aga peaks katsetama ka kaks korda äkki on veel parem areng.
inside14
MemberTO Hummer: Ma juba ütlesin, et ma pole 3 NÄDALAT MIDAGI TEINUD ja sellest on üldse möödas ligi 6 nädalat ja enam pole mingi 2 nädalat seda valu üldse tundnud.
inside14
MemberSuht huvitavad jah, kui endal kunagi mõistus otsas saab siit head abi
Aga esimeses jäi silma säär kolm korda nädalas
ise pooldan seda, et ikka ükskord ja korralikult.Ise hakkan kohe massikava kasutama süsteemis:E-Rind, Kõht
T-Selg, Trapets
K-VABA
N-Jalad, Alaselg, Säär
R-Õlg, Biitseps, Triitseps(iga nädal vahetan nende lihaste alustamis järjekorda)
L-VABA
P-VABA
ja teen nii, et 1 kerge nädal, 2 rasket nädalat, 1 kerge ja 1 raske.
Olen juba pikemataega sarnast süsteemi kasutand ja ei saa kurta arengu üle, mulle sobib aga mõnele vb mitte individuaalne nagu juba “Mr.Y” ütles.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberEi see pole midagi hullu sellest möödas juba mingi 5-6 nädalat ja viimased kolm nädalat ma pole trenniskäinudki(olin Soomes tööl).Praegu pole enam valutand ja sai ka eile jalgpalli mängitud midagi polnud tunda.Lihtsalt tahtsin teada kudas oleks sidemetega parem teha, et kui koguaeg kasutan äkki teeb põlve veel nõrgemaks.