inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberNõus, et tuleb kõiki süüa toitumise tervislikkuse suhtes. Endal käib valik rohkem selle põhjal mida ma sinna kõrvale lihatoodetest teen. Kui kana/kanafilee siis üldiselt riis, samas ahjus tehtud kanaga on ka kartul väga hea. Kui on mõni teine liha, sea/veise või hakkliha kotletid siis üldiselt tatar, samas neile sobib ka minu puhl kartul, riis aga mitte.
inside14
MemberKas keegi on tuttav Maseri toitumissoovitustega? Kuhu poole ta rohkem kaldub rasvade, süsivesikute ja valkude suhtes dieedil, tervisliku toitumise ja sportlaste menüüs?
inside14
MemberKuidas need reeglid siis nii hilja meie omadele teada olid? Et ei või teisi värve pükse ja uus grimm. Igatahes ootame siis kõrgeid kohti. Kahju, et Janar finaali ei saanud, vorm oli hea.
inside14
MemberJanaril ka väga viis vorm. Mis seisus jalad on?
inside14
MemberViinerid jms on minule teadaolevalt saast!Saast või mitte aga kui ma paar viinerit sisse panen ei tapa see mind. Valgud saan munast niikuinii kätte, et otseselt valku ma ju viinerist ei loodagi saada. Loomulikult on see töödeldud igast ülejäägist või mis iganes. Kuid vorsti ja pihvide kohta ütleks, et neid leidub vägagi kvaliteetseid turul. Rakvere teeb häid pihve hea sisaldusega ning täissuitsuvorst pole sama kui mingi keeduvorst. Üleüldse parimat vorsti teevad jahimehed.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberPäris ränk eksole.
inside14
Membermillest võiks omlett koosneda? ja mul pole teflonpanni ning siis tuleb see üsna rasvane :SIse kasutan suht käepäraseid asju. Nt. muna, vorst/pihvid/viinerid, juust, sibul, küüslauk, tomat ja peale pärast hapukoor ja ketšup.
inside14
MemberVäga hullud ennustused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui veel mõned aastad tagasi ennustati, et kas mõni eestlane üldse finaali pääseb, siis seekord pannakse enamus mehi medalitele. Loodan, et meid pärast munakividega lennujaamas surnuks ei visata kui kõik ei lähe päris nii nagu rahvas siin loodab ja unistab:-) Muidugi, kõik on võimalik ja seekord läheme välja väga kõva meeskonnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meestel minu arust väga head vormid, miks mitte loota ja oodata ka kõrgeid kohti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberJa kui aega napib omleti jaoks siis võid ka lihtsalt mune keeta või praadida.
inside14
MemberVäga huvitav. Kui võimalik siis kindlasti pange siia ka mingid tulemused üles.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberKohutav on see kui jurakas Kai on, pole enam sõnu.
inside14
MemberImre Vähi – 1
Taavi Koovit – 1
Janar Rückenberg – 5
Ott Kiivikas – 3
inside14
MemberMõtlen, et proovida võid kõik. Ühe käega ühe hantliga, kahe käega ühe hantliga, kahe käega kahe hantliga.
inside14
MemberHispaania poisid on päris suured. Peab siiski mainima, et see sein seal neil on kuidagi halb, sama värvi meestega, kaob nagu mingi efekt.
-
AutorPostitused