inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberNojah, ektomorfile võibolla tõesti, aga mina ei näe küll oma väikeste teadmiste juures mitte mingit mõtet endale korraga ~ 1300 Kcal sisse valada. Pekki saab kasvatada ka maitsvamate vahenditega !Üks asi on lihtaslt 1300Kcal sisse valada teine asi on seda peale trenni teha, ma väga kahtlen, et see siis rasvaks läheb!
inside14
Membermina arvan küll, et kõik võiksid blogi kirjutada. Tipi ja Täpi teooria järgi peakski aint paar suuremat poissi kirjutama ja ongi kogu moos. Mulle meeldib küll lugeda, kuidas teised arenevad ja kuidas nad teevad, suure v väikse raskusega. Ja igasugune lisatekst- näiteks mündikogumine või kalalkäik, mis siin toodud olid, annavad ainult juurde blogile, muudavad huvitavamaks. Mulle meeldib, mina loen blogisid, minu pärast kirjutage kõike sinna
See kui Tipile ja Täpile ei meeldi see, on nende enda kompleks
“>Aga Tipp ja Täpp, kui te nii suured tugevad olete siis kirjutage ise oma blogis õpetusi noortele ja kuidas 300kg kükite 100kg teete biitsepsit jne, sest nii ju pidi ainu õige olema kirjutada siin, ülejäänud jutt kui kassi k***.
Omal on samuti huvitav lugeda mida keegi teine trenni kõrvalt teeb ja harrastab. Ning nooremate blogid on sellepäras veel head, et saab mingi mõõdupuu võtta kui hea ise olen, motiveerib trennile.
Kuid kokkuvõtteks ikkagi, kes tahab see loeb, kes ei taha ei loe, kes kirjutab blogi kes mitte. Sõna- ja mõttevabadus siiski eksiteerib meie mail. Kahju aint, et mõistust vähe võitu mõnel, piire võiks tunnetada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Memberaga kuidas sa tellisid selle neti kaudu? Peab seal olema siis kasutaja vms?( loll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Lehe all on muidu link olemas kus seletab täpselt ära kuidas sealt tellimine käib!
“>inside14
MemberLoeb ikka seesmine ilu
“>Seda kindlasti aga küsimus oli konkreetne, kas kõhulihased meeldivad või ei!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
Memberoi aitäh. On asjalik ka ?Eks ta ikka ole, annab algteadmised kätte. Toon välja sisukorra lühidalt(alapealkirjasid ei hakka trükkima) et teaksid mida raamat täpsemalt sisaldab: Süsivesikud, rasvad, valgud, vitamiinid, mineraalained, vesi, toitumine võistlusteks valmistumisel, toitumine erinevatel spordialadel.
inside14
Membertead mõnda konkreetset kohta, kust seda soetada võiks? Nii väikse raha eest võiks omada küll, mööda külgi maha ei jookseks.Ise soetasin siit selle raamatu.
inside14
MemberKui kellelgi puuduksid kõhulihased, siis vist oleks natuke jama..
inside14
MemberIgatahes nüüd oleks targemate abi vaja – selgus, et ma ei oskagi seda avatari ise vahetada ära. Mis teha???Tundub, et oskasid, uus avatara täitsa olemas siin!
inside14
Memberküsik ehk juurde etmis asi on magneesiumi kuubik ja milleks teda kasutatakse?
Magneesiumi kuubik on suurepärane vahend parandamaks haaret higistavate käte korral. Asendamatu vabade raskustega harjutades.
inside14
MemberKui on teada, et võistlus tulekul ja vaja kaalukategooriasse pääseda võiks ju väheke varem sellega tegeleda. Tean küll jah, et paljude aladega võetaksegi viimasel päeval või mis iganes, onu oli maadleja ning siis ronis kah viie hommikumantliga sauna!
inside14
MemberKohe tekib küsimus, et miks on vaja viie päevaga 4kg alla saada?
inside14
MemberKunagi oli siin üks pikk arutelu sellel teemal, et kas kasulik või kahjulik ning kus kes sportlased seda kasutavad. Ise pole kordagi proovinud ja ei näe ka põhjust kasutamiseks!
inside14
MemberSai ka Hera80 ära ostetud aga küsimus et millal seda kasutama peaks ?Pakikl kirjas ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ostsid ära aga ei teagi mida sellega teha tahad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ikka peale trenni jood.inside14
MemberEndal oli üks aasta pool tagasi täpselt sama.Tegin nii jõu-trenni kui füüsilist.Jõutrenni üks 4 korda nädalas ja füüsilist 3 korda nädalas.
Aga kaal ei langed ültse.
Ja siis sain teada,et asi on selles,et teen mõlemat korraga võtan ni.. kaalu juurde lihasmassi puhul
ja füüsilisega kaotan jällegi kaalu.
Ühesõnaga asi peabki nii.. olema,kui teed mõlemat korraga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas siis jõusaali trenn ei olegi füüsiline?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused