inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberKulturist sööb seda, mis kasulik, mitte seda, mis maitseb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just, nagu J.Cutler ka öelnud “I don’t eat for taste, I eat for function.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMulle ei meeldi Kristiina. Nõme tuust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hr. M.Kalmusel oli selliste naiste kisklemiste vastu hea sõnapaar olemas, kes teab see teab!

inside14
MemberEliis on ju loomapiinaja, lasi ragulkaga tuvisid
Just just, kus nüüd loomakaitse on, peaks ta saatest eemaldama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberSee Jana on kah päris hea, viimane kord kui eesti keels pidi laulma siis küll jah nii väga hea ei olnud aga teised voorud on küll supper olnud. Samuti Kristiina ja Arno on head, Arno see huvitavate lauludega!
inside14
MemberMul tekkisid kahtlused, kas tegemist on ikka õige jõutsükliga?
inside14
MemberOlen samuti kogenud – triitseps, trapets, biitseps, õlg vbl midagi veel aga meelde ei tule hetkel. Ehk tõesti keegi oskab öelda mis seda põhjustab ja ega see ometi midagi halba pole?
inside14
MemberMina olen üks -aron-’i ja Mr.TambourineMan’i sõpru-nii, et olen tulemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina samuti!
MemberÕnne ja meelekindlust!
MemberKust seda Eiselti Quadroli leida võiks?inside14
Memberkindlasti ei tohi järgmine päev peale kõvat joomist trenni minna, lihtsalt mürkaineid liiga palju veres ja väga kõva pauk südameleEi öelnudki, et oleksin läinud ja ei läinud kah, nii põrunud ma ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt tõin näite millise energia minule nende kahe kombineerimine tõi.inside14
MemberPuutun joomisega väga vähe kokku kuid eks ikka ole natuke võetud ja kui mina energiajoogiga jõin oli küll selline tunne, et süda hüppab rinnust välja. Oli kohe tunda kuidas pulss laes, kui koju magama läksin siis erilist und polnud ja süda endiselt põksus väga põgusalt, tundsin kuidas olen energiat täis ning oleks võinud vabalt trennigi minna, et jah vara ära kustumisest minupuhul juttu küll ei olnud. Samas järgmine päev polnud häda erilist midagi, pohmaka mõttes, aga süda oli … kuidas nüüd öelda, selline raske tunne oli rinnus, nagu kõrvetaks suruks peale vms.
inside14
MemberKaks viimast ala olid parimad ja kaardimaja oli väga huvitav!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberPalju õnne ja kordaminekuid!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2008 at 7:15 e.l. in reply to: Viimase 50 aasta 50 olulisemat seisukohta kulturismis II osa… #148936inside14
MemberKas keegi on seda pööratud haardega surumist julgenud proovida kah ning kui on kas siis on mõiganud paremini?