inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
Member2. … või kui talle pole kutset saadetud, siis mida tegi perekonnale tundmatu mees ema matusel
inside14
MemberSee võis olla hoopiski mingi kärpse taoline putukas. Olen ennegi nende käest lakse saanud kuid nüüd kevadel kui sain sääre peale siis oli jalg kaks enda suurust. Need pidavatki varakevadel vist mürgisemad olema ehk oli sul see sama, kuid mis vahet sel enam on, nüüd lihtsalt proovi paistetus alandada. Ise tegin viinakompressi ja arst andis ka paar allergia vastast tapletti.
inside14
MemberMõlemad nähtud nii Never Back Down kui ka Redbelt. Karatekidi teisik oli parem, minuarust, teises filmis oli mingi uinamuina pidevalt ja õiget võitlust nagu ei näinudki.
juuli 25, 2008 at 7:05 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #161386inside14
MemberVõimas mida ikka 0 eelarvega saab teha!
inside14
Membermingid odavad hiina kreatiin monohüdraadid pidid sisaldama 3 % raskemetalle. aga fitness poe omad pole ükski vist hiinamaal tehtud. loodame
inside14
MemberIse sain küll tavalise sheikeriga hakkama!
inside14
MemberKuidagi on mul meeles sarnane probleem kas siit foorumist või mõnest väljamaa omast kus inimesel oli ka kasvamise probleeme ja tuli välja et tal magu ei suutnud toitu ära lagundada ja sellepärast kasv oli kesine.Ja kuidas asja parandati?
inside14
MemberOlen tähele pannud, et lombi taga soovitatakse süüa üle mõistuse palju valku.Lombitagused mehed söövad muudki palju, mitte ainult valku.
inside14
MemberOleneb kuidas kraami on. Ühe korra päevas kindlasti midagi värsket. Kas siis neid külmutatud pakendis köögivilju või teen kurgi tomati salati törtsu hapukoorega. Endal kah aed olemas nii, et kõike õnneks ei peagi ostma!
inside14
MemberOn ette tulnud küll, et kuidagi alla ei lähe siis hammustan krapsti katki. Ei tahaks uskuda, et nii ei tohi!
inside14
MemberŠellised mehed siisTäis mõttetus minu meelest. Peaasi, et nad ise rahul on.
inside14
Member
Hmm… Marek, miks sina sardelle sööd? Ma ei usu, et maitse pärast, pole just kiiduväärt või? Mäletan, et kuskil Marek veel kirjutas, kas blogis või lihtsalt foorumis, kuidas ta noorena koolisööklas ja kuskil ratta laagris vms sõi põhimõtteliselt kõike ja palju..
inside14
Member… viinereid, sardelle, et valgu kogust suurendada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vbl kõigil ei ole võimalik pidevalt ainult head ja paremat sisse ajada, hea parem on alati kallim!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberSupil ei ole häda midagi, kõhule peaks head tegema kui vahel tahkele toidule suppi eelistada ja sinna annab ju ise juurde asju panna, näiteks: liha, viinereid, sardelle vms, et valgu kogust suurendada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberSaab näha kas on noortematest parem või ei. Huvitav mis ajast see pilt võiks olla?
AutorPostitused