inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberSuper, et tagasi võistluslavale jälle. Väga kõrgme motivatsioon peab olema, et sellistes tingimustes tahtmist rühkida ja saavutada midagi. Kuid miks järsku sellised olud?
inside14
MemberOhoo, uue ala tules ja II koht, super. Õnnitlused!
inside14
MemberSeal v6istlemiseks on kunstrindu vaja!Keegi võiks ju sellised teha, et ei pea opile minema vaid paneks võistlusteks lihtsalt peale.
inside14
MemberEks jah see Bikini hinnang võib tulla kes teab millest. Maitse asi vb. Äkki ongi rohkem show pärast, meestele testot toota ja raha korjata.

2. Amanda Latona

3. Monique Minton

inside14
MemberVäike kokkuvõte ja hinnangud. Siin
Sealses hinnagus arvatakse, et esimese koha pärast hakkavad võitlema Jay ja Phil. Minu arust on Philil rindkere parem ja käed, kuid tal on õlad kitsamad kui Jayl ning Jayl on selg ja jalad paremad. Super vormis on iseenesest mõlemad, eks vaatab mis saab.
inside14
Member1.Cutler, Jay USA
2.Greene, Kai USA
3.Winklaar, Roelly Netherlands
4.Jackson, Dexter USA
5.Heath, Phil USA
6.Warren, Branch USA
7.Freeman, Toney USA
8.Rockel, Ronny Germany
9.Martinez, Victor Dominican Republick
10.Piotrkowicz, Robert Poland
inside14
MemberVäga asjalik sissejuhatus ja hea video. Jõudu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberOioi, Victor Martinez on küll kasvanud ja vorm tundub hea tulema.
august 30, 2010 at 6:45 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #274536inside14
MemberVäga asjalik tutvustamaks rammumehe elu saalis. Sain isegi nõkse juurde. Tänud!
inside14
MemberPõhjus milleks ?Vabamüügi keeluks.
inside14
MemberJalad on jah kadestusväärsed. Väga hea geneetika antud.
inside14
MemberPietrokowitz on päris heas vormis. Natuke meenutab ka Pudzianowskit.
inside14
MemberSportlabis müükse praegu seda, 1500 mg toimeainet. Ise olen söönud ka 2-3 korda. Energiat annab küll ja mõne muu asja isu on ka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina küll seal ei näe seda. Peaks olema spetsiaal kategoorias aga pole.
inside14
MemberPõhimõtteliselt mingi vant arutas siin asja enda vaatenurgast ja see oli mõjuv põhjus?
inside14
MemberEi näe, sest Eestis ei tohi seda vabamüügis müüa, käsitletakse kui ravimit. Kui vana sa oled? Alla 30 ei ole mõtet seda tarbidagi….Tohoo, seda ei teanudki. Alles oli see müügis, mingi uus seadus? Ma sõbra jaoks otsisin aga olen ka ise proovinud.
AutorPostitused