inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
Member38 cm kaal 77 pikkus vanus 16Lahe, kaal ja pikkus ühtsed numbrid!
inside14
MemberÕnnitlused!!
inside14
MemberAhh, võta see pilt ära, hakkad siin kadedaks tegema inimesi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberKasutasin patrullvõistlusel, hea kerge ja kompaktne samas valgu rikas, millest atleet ei saa üle ega ümber. Maitse oli nii ja naa, aga ei virise väga. Närida oli raske aga kui kauem suus “leotada” siis lihtsam süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberKas on veel tulekul mõne välismaa atleediga trenne?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberSiin ei ole tõesti midagi arutada.
Tundub nagu kodanik CharlesRoos pole kunagi jõutõmmet teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberKinesio teipimismeetod
Iseseisvaks kasutamiseks:
1.Leia valulik lihas ja vii venivasse asendisse. Aseta kinesioteip lihasele, nii et see sobituks lihasega ja kinnituks korralikult. Kindlasti vali lihasele vastav kinesioteibi laius ja pikkus. Kui kinesioteip on paigaldatud õigesti, tekivad lihase tagasiviimisel normaalasendisse, tekivad kinesioteibile kurrud.
2.Ära venita teipi!!. Õige on asetada teip venitatud lihasele.
3.Puhasta kehapind, mida tahad teipida!
4.Kui tunned peale teipimist sügelust või märkad löövet nahal, eemalda teip koheselt!
5.Kui sa asetad nahale venitatud teibi, võib see mõjutada nahka, seda kahjustades! Seega ära mingil juhul aseta väljavenitatud teipi nahale!
6.Eemalda teip nahalt rahulikult, hoides ühe käega nahka ja tõmmates teise käega ettevaatlikult teipi! (Ära rebi teipi järsult!!)
7.Kui võimalik, siis lase spetsialistil paigaldada kinesioteip. Kui aga paigaldad kinesioteipi iseseisvalt, loe hoolikalt läbi eelpool kirjeldatud kinesioteibi paigaldamine!
jaanuar 16, 2009 at 1:43 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #179986inside14
MemberKes tahab see usub, ega tõestada teile ei saa muidugi ja vast ei ole vajagi. Mina aga tean Kossarit ja palju ta surunud on, kehakaalu ei oska öelda, mis tal oli kuid täiesti võimalik, sest ta on suht pikka kasvu.
Paljud teist suruvad 225kg? Miks seda ei ole siis ebareaalne uskuda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh vahet ei ole kah, mõttetu arutleda!

inside14
MemberEi ole kordagi käinud, lähitulevikus pole plaani ka. Suvisest päikesest piisab mulle, samas ega ma väga oluliseks omale ei olegi teinud seda, kui tõmmu ma olen, olen see kes olen. Samas ma olen kuulnud, et ma pidavat olemagi natuke tumedam kui paljud teised, seega vbl polegi vaja nii väga solaariumis küpseda. Aga see on küll õige, mida siin ees pool ka mainiti, et nahale teatud olukorras ja teatud koguses on kasulik. Aknele mõjub päike päris hästi suvel, samas ka jume hajutab. Päivitan ka üldjuhul eesmärgiga, et natuke nahka parandada ja lõõgastuda, jume on vaid boonuseks!
inside14
MemberPealehel seda uudist ei ole ja kui siit lingile vajutada siis sealne kuupäev 07-02-06 14:24
inside14
MemberOo mulle meeldib, et Viljandis, olen ka see kord siis publikus!
inside14
MemberRohkem õnne, sallivust ja palju kordaminekuid kõigile uueks aastaks!
inside14
MemberJa nagu mulle tundub siis Smolovis tehakse vaid kükki, teisi harjutusi selle programmi vältel jalgadele ei tehta?
AutorPostitused