inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberVäike võrdlus. Leidsin ühe amatöör video Dexterist.
inside14
MemberMis kuradi “teravad otsad” ?
Ei tea mida ta nüüd loodab, samasugune näeb minuarust välja.
inside14
MemberIse valisin 5. teema , ehk siis looduse teema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin!
inside14
MemberSelles ei ole mitte midagi imelikku. Võistlustel ei võta keegi ise pukkidelt kangi maha.Selge, arvata võib! Kui nii olen proovinud siis oli ka kuidagi imelik, nagu raskem vms. Võib-olla lihtsalt pole nii harjunud tegema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberHmm.. Aitäh kõigile, mõtlemisainet sain.
Pukid pole liiga kõrged. Jah, õlgade nõrkus võib isegi olla, kahtlustasin seda isegi. Kuna õlad väheke haiged ja just nimelt õla harjutused on natuke valulised siis ei ole viimaselajal erilist koormust õlale pannud. Olen ka treeningkaaslase abi kasutanud maha tõstmisel, kui aus olla siis natuke imelik oli, et surun sellist raskust aga ei saa ise pukiltki korralikult maha.
inside14
MemberKonkurentsitult parim massilisaja: S.Ö.Ö.K.Konkurentsitult parim jõulisaja: T.R.E.N.N.
Üks väga oluline asi, mida tarbida tuleb veel on P.U.H.K.U.S.
Tõde!!
Aga tõsiselt raske paljudele selgeks teha, kahju.
inside14
MemberPalju üldse on Eestis naiskulturiste?
inside14
MemberHmm… olen vist koguaeg venitanud seeriate vahel, enne ja peale trenni. Ei saa nagu kurta, samas, kui olen seda koguaeg teinud, siis ei tea ka kuidas teisiti oleks. Ühesõnaga ehk peaks proovima ilma seeriate vahelise venitamise, kas on siis nö parem tulemus või ei?!
inside14
MemberNo seal ei saagi midagi erilist olla, kui tema eesmärk oli saada seda viimast “nahkagi” kõhult maha.
inside14
MemberMust mees, nr 139. Ei tea kas jalgadega mingi õnnetus olnud vms, keegi ei oska öelda? Ei tahaks uskuda, et lihtsalt geneetika ei luba, aga mine sa tea.
inside14
MemberKuidas jalgade asend on? Ehk peaks soorituse vältel keha kontrollima ja asendit muutma nii, et ei tekiks krambi situatsiooni.
inside14
MemberHoppa. Kui see on tõsi, siis lase aga edasi kuuriga. Saad need 9 kuud midagi kasulikku teha, tilli nokimise asemel.Sa vaata, kui tubli Eesti mees!
inside14
MemberInfot igasugust! Snus
“
Viimased teadmised:
Viimases kolmes uurnigus mis on viidud läbi koostöös maailma tervise organisatsiooniga (MONICA) on leitud, et snus ei suurenda riski saada südamerabandust. Samas ei ole jõutud veel selgusele milline on snusi mõju teistele südamehaigustele. Teadlased on ka jõudnud arusaamale, et snus ei mõjuta vere vedelsust. Samas on snusil otsene efekt vererõhule ja südamerütmile, kuigi on veel ebaselge, kas snus põhjustab kroonilist kõrge-vererõhulisust. 2004 aasta Eliasoni uuringus leiti ,et risk haigestuda vanuselisse diabeeti on snusi kasutajate seas olematu, kuigi see risk on suitsetajate seas suur. Rootsis läbi viidud riski analüüs näitas, et eeldades snusi suitsule väheneb risk surra tubaka läbi 90%.. “
AutorPostitused