inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberVäga hea tulemus! Eesti seltskond tundub ka kõige erksam. Eesti keel käib üle saali. “Laula kaasa..” Mahe!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberMajandusliku olukorra pärast olen umbes 6 kuud selle teema järgi puhas poiss!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arengu üle ei kurda väga. Tõusud ja mõõnad on nii toidulisanditega, kui ka ilma. Oma parimad tulemused olengi teinud nüüd ilma lisanditeta. Aga eks see ole lihtsalt tavaline edasiminek, mitte, et toidulisandid kedagi halvemaks teeksid!inside14
MemberVäike ülevaade.
Aladeks olid:
1. Farmeri kõnd (150kg/50m)
# ANDRUS MURUMETS 28,79sek
# MARTIN WILDUR 29,59sek
# VIDAS BLEKAITIS 34,59sek
2. Auto vedu (17-tonni kaaluv Volvo, 15 m)
* ANDRUS MURUMETS 27,22 sek
* MARTIN WILDUR 13,15 meetrit
* JANI KOLEHMAINEN 13,02 meetrit
3. Jõutõmme korduste peale (350kg)
* MARTIN WILDUR 10korda
* VIDAS BLEKAITIS 10korda
* AGRIS KAZELNIKS 9korda
4. Palgi surumine
# VIDAS BLEKAITIS 180kg
# AGRIS KAZELNIKS ja ANDRUS MURUMETS 175kg.
5. Tõstuki vedamine rakmete ja köie abil (22 tonni, 15m)
* VIDAS BLEKAITIS 34.13sek
* ANDRUS MURUMETS 35.01sek
* JANI KOLEHMAINEN 35.97sek
6. Kottide laadimine (5x100kg, 8m distants)
# MARTIN WILDAUR 37,25sek
# ANDRUS MURUMETS 38,55sek
# JANNE HARTIKAINEN 38,88sek
inside14
MemberKas sellist elu me tahtsimegi?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Räme tüng ikka, kõik tunduvad ehtsad naised.inside14
MemberSelline teema siis mis on muidugi jura:http://www.elu24.ee/?id=128796
Aga seda lugedes tekkis küsimus, et kui paljud teist teavad, kuidas saab lihtsalt selgeks teha kas on tegemist mehe või naisega kui püksi vaadata ei õnnestu?
Vihjeks KÄED! Midagi on meeste ja naiste kätes niipalju erinevat, et eksida siin ei saa. Mis see on?
Kui see seal peaks olema meheuhkus siis on Lady GaGal vähe uhkust!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2009 at 7:37 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198090inside14
MemberImre 4Taavi 1
Ott 4
Õnnitlused kõigile! Koovit tegi küll üllatuse aga vorm on ka super!
inside14
MemberHästi paned TANK!
inside14
Memberinside14
MemberJust, meie ei ole UK!
Mis mulle eriti meeldib selle aasta loo juures, et see on EESTI KEELES!! Hoian pöialt ja loodan, et läheb hästi. Tore, et finaali lõpuks ka saime.
mai 16, 2009 at 11:48 e.l. in reply to: Balti Mat¨ kulturismis, fitnessis ja bodyfitnessis 2009 Kõik galeriid lisatud #196653inside14
MemberÕnnitlused kõigile! 5 medalit, pole paha!
Member“Naistele pigem meeldib kui kutt paks, valge ja “villane” ple, või on teistmoodi.”
Kui nüüd rääkida, mis naistele meeldib meeste juures. Siis minule on küll silma jäänud, et vaadatakse just neid “ülehoolitstud pedesi” või kuidas neid nimetati siin. Aga põhimõtteliselt on see teema nagu jõusaali teemagi. On palju inimesi ja palju arvamusi, jõusaalis sobib ühele üks meetod, teisele teine. Iga indiviid on erinev. Kellele meeldib solaarimus, kellele mitte.
inside14
MemberSiia sobib “Paljud teist solaaariumis käivad.”
“Solaariumis käijad on naised, geid ja kulturistid.” Saab välja lugeda, et kulturistid on naiselikud ja geid, kuidas keegi soovib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundus, et see kulturisti mainimine lõpus ei olnud halvustav. Samas ta ei paistnud välja, et oleks inimene kes teab alast midagi. Ehk arvas, et grimm on päevitus?! Ja kui vaadata erinevaid pilte kulturistidest siis on palju neid kes on väga heledad, nagu poleks päikest saanudki. Ka Ott on minu arust üks sellistest, nt Vähi kõrval(ehk eksin, piltidelt on tundunud). Ma ei tea millest see tingitud võib-olla ühele tuleb eelnev päevitus grimmi all kasuks, teisele mitte. Eks asjaosalised ise kommenteerivad.
MemberVist on mõeldud selliseid mehi,kes sporti ei tee,kannavad dresse ja nahktagi,või ma eksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nüüd mõelda ja meenutada selliseid tüüpe. Kas nad siis mitte ei ole kõik vanuse poolest enam-vähem ühte auku? Või ainult mulle tundub? (ca. 25-35?!) PS! Mitte, et kõik selles vahemikus dressi-tagi gängi kuuluks!
MemberPada sõimab katelt…
Minu meelest on samade kirjeldustega naisi samuti. Nüüd polegi muud, las kaks ühesugust panevad leivad ühte kappi. On kaks teed, kas ideaalne suhe või katastroof.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused