inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 26, 2009 at 12:08 p.l. in reply to: Gerbel Mikk-Poortmans Belgia meister kulturismis! #230442
inside14
MemberOppa.. Palju Õnne!!
inside14
MemberHetkel konkreetselt jõusaali trenni on 4 korda nädalas. Aga olen proovinud erinevaid jaotuseid erinevatel põhjustel nt 2st kuni 6ni.
inside14
MemberMassiperiood. Küll nad kevadeks lavavormi saavad.
inside14
MemberKui vana ta 1992 aastal oli?20 aastane. Nagu ka mainib, et alustas 18 aastaselt.
inside14
MemberTubli töö, õnnitlused kõigile!
inside14
MemberHmm.. kui otsest vigastust või midagi taolist pole siis ei näe põhjust miks peaks kahte parimat harjutust asendama. Ükski variatsioon neile pole algsest parim ega samaväärne. Tavalise kükis asemele võib teha muidu eest kükki, hack kükki, jalapressi. Kõik mõjutavad reielihaseid hästi aga klassikaline kükk siiski parim. Jõutõmme, alaseljale saad koormust anda nt kerekallutuste ja rinnalevõtuga aga ega needki väga kerged pole ja tehnika sama oluline kui jõutõmbes.
Siiski, miks tahad asendada?
inside14
MemberEnam-vähem samas norus-vanuses vorm ka siit näha:http://www.youtube.com/watch?v=6U8YrQxdBVE&NR=1
Algaja niihästi ilmselt pudru koguste kärpimisega rasva põletada ei oskaks, tema aga sealsamas videos samuti on põletanud rasva väga perfektselt.
Hea ja motiveeriv video. Selg on vennal natuke kahvatu aga käed on nagu super võimsad.
inside14
MemberOppa. On alles tahtmine, tõesti 100% respect. Üritaks ise kõigepealt nii vanaks elada siis vaatame palju ma liikuda jõuaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberVäiksemad kogused, valida uus toit?
inside14
MemberSamuti saab plokil trossidega seda teha.
inside14
MemberHehh, lahe värk. Mõnda päris valus vaadata ja see 3:50 väike poiss oli lahe.
inside14
MemberIse proovisin mõlemad variandid ära, et päevas 5-6 korda väiksed kogused ja siis 2 korda päevas suurem kogus. Tundus nagu see viimane oleks rohkem efekti loonud.
oktoober 15, 2009 at 11:48 e.l. in reply to: Oti Sepik ja Oti Vormi Leib – saadaval kõikides Prismades! #227607inside14
MemberTäitsa üle Eestiline värk siis!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav, meie kohalikes poodides ka olemas, pole nagu ise märganud, eks järgmine kord uurin lähemalt.inside14
MemberTäitsa asjalik vorm tõesti. Jalad jah natuke nagu väsinud, kui ma ei eksi siis Hiinas olid suht head jalad?
inside14
MemberEga Lesukov andekus pole ju häbiasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isiklikult mulle ei meeldi need roboti ja tehnika teemad, lamedad kuidagi, eks kindlasti tehniliselt rasked jne aga mulle ei istu väga, maitse asi. -
AutorPostitused