InsaneQlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
InsaneQlimax
Memberno 100+ peaks ikka olema
Mul Tavaliselt nii 110 puhkekal.
Aga teema ongi just see, et sa ütlesid, et sul oli selline pulss pärast trenni.
InsaneQlimax
MemberHaaa, Hollywoody räppar irw
InsaneQlimax
MemberKui üldvastupidavus nõrk on, kas siis ei peaks pulss mitte lakke kargama selle asemel, et kuskil keldris olla?
InsaneQlimax
MemberPeale trenni sisi avastsin sellised näitajad:Pulss: 92
Süda: 84
On see võimalik? Olen ise ka teadlik ,et mdiagi on väga valesti.
Olen teinud nii EKG kui ka koormustesti. Üldvastupidavus pidi nõrk olema.
Pulss ei ole küll kõrge, kohati isegi imelikult liiga madal
InsaneQlimax
MemberPoweris juba naq teada mis iga päev tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks sama kama iga päev, samal kellaajal. Kuid siiski kõige paremad lood treenimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberSee jama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
http://video.google.com/videoplay?docid=-4…498997833945253
SEEE on liiga nummi ^^
Double KITTEN!!!!
Kassid paistavad meeldivat kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberKes pole veel vaadanud…siis see jah selline rahulik video loodusest enesest, et leidub ka selliseid usse, kahju ainult et surnuna, hea rahulik vaadata, soovitan.Parima tunde saavutamiseks kasuta kõrvaklappe.
Nii hea vid lihtsalt, laksab nii hea meeleolu.
InsaneQlimax
MemberHah, tean küll seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene kord laksas päris hästi
Member20g päevas, ai ai, Kas üleliigne kreatiini tarbimine neerusid ei kahjusta?
InsaneQlimax
MemberEks minu dieedidki on olnud teinekord kõrvalseisjale ekstreemsed, aga loomulikult on nendel dieetidel mingi kindel eesmärk saavutada võistluskaal. Niipea kui võistlushooaeg läbi saab, alustan jälle mormaalset toitumist ja elustiili ning soovitan ka teistele ekstremistidele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma päris loodan, et sul ei ole sellist kaalu-pikkuse suhet veel tekkinud
Memberhttp://video.google.com/videoplay?docid=-4…62942407938346#18+ , kuidas võtta . Väga naljakas ja ootamatu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Irw, sellist asja ei oleks oodanud kll.
Poleks iial arvanudki, et nii võib keegi teha!
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See võib põnev osa tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja Otil pole häda midagi, on ennegi saatejuhi rollis olnud ja oskab küll!
InsaneQlimax
MemberÜldiselt ongi NBA-s pikad (2,2x kanti), kel suur lihasmass üpriski aeglased. Ainult korvialused “power mängijad”.
InsaneQlimax
MemberVanad asjad aga toimivad hästi:DNö Oldskool kipubki olema see kõige parem ikka
MemberPäris korda tervist vist nii ikka ei saagi enam.
Extreemsused peaks ikka välja jätma.
Ma ei kujuta ette mis tunne oleks sellise pikkuse juures nii väikse kaaluga olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sry aga see on juba liig.
Pigem ülekaalus siis juba.
AutorPostitused