InsaneQlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
InsaneQlimax
MemberEt sääred ei armasta üldse trenni?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberInsaneQlimax
Memberkas jõusaaliga võib ka sydant yle koormata?Kui ainult jõudu teha jõusaalis ja aeroobset üldse mitte, siis kindlasti.
InsaneQlimax
MemberSee on minu uus vabakava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle täitsa meeldib see uus vabakava
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberMa ei saa aru, kuidas on võimalik käed raudus pusa või jakki vahetada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik on võimalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui ei saa, siis on 2 võimalust: kas saab, või ei saa.InsaneQlimax
MemberNii kaua kuni ise käitud normaalselt, käituvad ka moded normaalselt. Rohkem pole midagi öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja sellel teemal ei näe ma üldse mingisugust mõtet

InsaneQlimax
MemberKumb oleks eelistatum peale trenni, kas kohupiim või sheik? Ma saan aru ,et sheik on odavam ning kiiresti imenduv.Peale trenni olekski just vaja kiiresti imenduvat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohupiim laksi enne magama minekut sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberOlen kuulnud ka, et piim võib põhjustada kiilanemist, on see tõsi??Kas igasugune piim või mingi spetsiaalne?
Ei tahaks uskuda hästi.
MemberFitness.ee foorum on kõige rohkem fucked tänu noortele keenjustele ja kogemustega teoreetikutele/praktikutele(NOT)Ise ka suht “keenjus” ju
Memberwhoa, 35+a. naistel soovitatud % 38
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris jõhker
InsaneQlimax
MemberKõvasti väntamist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt jh, velo peal tuleb päris hästi
MemberHehe, käib seal siis palju rahvast, paele omade?
MemberNii kaua ei tea midagi täpselt väita, kui mõlemad esindajad vastakuti mõõtu võtavad.
Membernojah ma alles veel lapsekingades,mind ei lastaks jõusaaligi kuna nii noor
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsitakse kus vastutaja on, isa, treener või keegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberMõni tahab ikka nii väga julma raskust tõsta, savi, kui pärast seda enam ei saa ( tõmbab selja ära või miskit)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused