InsaneQlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
InsaneQlimax
MemberTuleb välja, et lapse kasvatamine polegi nii lõbus kui tegemine. Tahtsid kiiresti lahti saada, et uutele ruumi teha.
InsaneQlimax
MemberHuvitav kyll, kes meil need ideaalsed vanemad on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle jaoks, et oma lapse tervise eest hoolitseda, ei pea ideaalne vanem olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberVaevalt ta päris 24/8 jõukas rammib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et tal ikka vaab aega kh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberJälgida võiksid ka mõne sprinteri kava, kiiruse ja kiirusliku vastupidavuse jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberEndalgi siin whey gold rockyroad varjant kodus, hakkab otsa saama ja tekib küsimus, et kust uut osta? Sportlabis on ainult french vanilla cream olemas(on see hea ka huvitav)? Ja siin fitshopis ainult see ilgelt suur pakk ja seegi ainult maasika varjant…Aga kui foorumites teada annad, ükskõik kummas siis, saavad nad ehk juurde tellida? Nii see asi tavaliselt käib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberTriitseps ja säär on ikka väga julmad
MemberSee on küll üks kenamaid naiskulturiste keda ma näinud olen!Sellega isegi nõustun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vorm laksab päris hästi tal
MemberÕnne ja Tervist.
MemberMinujaoks on see samasugune viilimine nagu : “Ah mul väike varvas valutab. Ma ei hakka täna trenni minema.”Ja varba äralöömist ei saa kohe mitte palavikuga võrrelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberMõni sureb 39 kraadise palavikuga. Mõenel pole aga teist nägugi peas. Mul on erinevaid juhuseid olnud selle palavikuga.Koolis käisin plaastrit küsimas arstilt, sest kingad hõõrusid. Sain. Viisakusest küsis ta, et kuidas tervis on. Ma ütlesin, et terve noormees olen – pole häda midagi. Siis ta palus mul end ikkagi kraadida, sest talvine aeg ja paljud haiged. Palavik oli 38 ja peale veidikene. Mind saadeti koju, kuigi ise tundsin end täiesti tervena. Mul oli muidugi hea meel, et varem koju sain ja tänu sellele sain varem trenni – ja läksingi ja kõik oli parimas korras.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see oleneb ka muidugi, mis sul tavaline kehatemperatuur on. ( Mul on nt. 37,2 tavaline, seega ei ole mul 39 juures haiguse tunnet )
InsaneQlimax
MemberNii debiilset juttu ma pole enne kuulnud. 39 palavikuga trenni minna. Sellise jutu eest tuleks kõrvad ära lõigata. Mõni võibolla võtabki pähe ja läheb trenni!Tõepoolest!!
@Erkko: Ei tea, kas sa põskkoopapõletikuga ka trenni lähed…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Haigus tuleks ikka välja ravida. Praegu hea seletada, oota kuni aastad peale tulevad. Ega tervis sülg ole, mida tühja lendu lased.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2009 at 12:51 p.l. in reply to: World Woman Championship Como 2009 (naised jõudsid koju -pildid lisatud) #229320InsaneQlimax
MemberMis siin ikka, head tulemused ikkagi. Aega on veel, jõuate üllatada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2009 at 12:37 p.l. in reply to: World Woman Championship Como 2009 (naised jõudsid koju -pildid lisatud) #229297InsaneQlimax
Member
Paradise of Bodybuilders?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberPeadki võimalikult palju vedelikku tarbima. Sööki ei ole eriti mõtet pressida. ( Mul keeras see enesetunde veel hullemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kui siis midagi hästi pehmet ja värsket ( Nt. kurgid, tomatid, puuviljad )
InsaneQlimax
MemberVaatan, et Universali uued tooted jälle poes, seoses sellega, võiks Kre-Alkalyn-i oksjonile lükata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused