InsaneQlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
InsaneQlimax
MemberJõutrenn, vastupidavus, kindlasti teha palju sparringut, sest ajad on näidanud kuidas jõulised/suured mehed MMA matšil kaotanud on, sest väsivad ära liiga kiiresti. Ja trenn on väga kasulik sellisel alal eriti. Peab ju eelkõige tundma vastase põhilisi käike(Kas rohkem lööb jalgade/kätega või proovib hoopis haardesse saada, ja mis haarded jne.) Taktika määrab võitja.
InsaneQlimax
MemberOn mulgi nii olnud. Ilmselt ongi kõige suuremateks probleemideks kõrge vererõhk ja umbne saal. Ja keha pole veel harjunud sellistes tingimustes palju pingutama, sestap “streigib”. Peaks siis vaatama, et pähe väga suurt rõhku ei tekiks, kui tekib siis teha paus ja käia värske õhu käes.
InsaneQlimax
MemberKipub tulema põnev rebimine
mai 9, 2009 at 3:10 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #195150InsaneQlimax
MemberTaavi puhul võivad saada saatuslikuks sääred ja õlad.
Kui Ott seal parema vormiga esineb, siis arvan, et ta edestab Taavit.
InsaneQlimax
MemberNii see on jah, et tavalist toitu täielikult toidulisanditega asendada ei saa.
InsaneQlimax
MemberMõned head harjutused võib leida ka siit: http://www.martpk.blogspot.com/
mai 9, 2009 at 2:53 p.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #195145InsaneQlimax
Member“Tahad riideid? Proovi kui julged!”
mai 9, 2009 at 2:51 p.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #195144InsaneQlimax
MemberIvo: “No cmon, kumb siis, kas mina või toidulisandid? Kahte korraga ei saa”
InsaneQlimax
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris kasulik link, vahel olen isegi mõelnud, kas selliseid lehti kuskil üldse on. Tänud

InsaneQlimax
MemberSuur isu, vormis keha,
kõik on mehe enda teha.
InsaneQlimax
MemberHea oleks valida raskus millega jõuaksid teha umbes 3-4 seeriat ja 8 kordust seerias. Väga rasket pole ka mõtet punnida sest muidu ei ole kehahoiak õige ja treenimine ei pruugi olla nii tõhus. Peaks jaksama puhtalt teha
InsaneQlimax
Member.Sõjaväes valmistatakse sind ise ette. Selle 6 kuuga treenid sa ennast seal füüsilisse vormi.Lisaks bugati soovitustele ja õpetusele on ka moosese tähelepanek õige.
See ei ole mingi test kus sul testitakse võimeid ja sul ainult 1 võimalus on. Selle eesmärgiga ju see ongi, et füüsilist vormi parandada ja pakkuda informatsiooni riigikaitse kohta.
InsaneQlimax
MemberOlen kuulnud, ja isegi uurinud selle kohta. Ja usun, et see võib isegi toimida. Tänapäeva tehnika juures on kõik võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea ja lihtne manustada ka, sest paljud ei viitsi ju eraldi jamada nende vitamiinide ja muude lisanditega, seal aga kõik ühes karbis.

InsaneQlimax
MemberEndalgi on nii olnud rinnalt surumisel. Minu puhul oli see ilmselt selle tõttu, et ma ei teinud randmeid soojaks enne kangi alla minekut. Nii, et kui kasutada neid sidemeid ja korralikult soojaks teha randmed, siis peaks valu teatud aja jooksul ära kaduma(vähemalt minul kadus).