InsaneQlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 3, 2009 at 8:48 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #223956
InsaneQlimax
MemberInsaneQlimax
MemberEga seal jh palju ei olegi, valgud kas piim või kohupiim ja siis marjad, puuviljad jne.
Eks mingi aimdus sul ikka on. Mis endale maitseb.
oktoober 3, 2009 at 6:19 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #223931InsaneQlimax
MemberNjaaa, enamvähem oodatud tulemused.
oktoober 3, 2009 at 6:13 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #223929InsaneQlimax
MemberKüll need pildid tulevad

Praegu käib andmine
oktoober 3, 2009 at 6:06 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #223924InsaneQlimax
MemberAreng on võimas muidugi

Ja kui alla 80kg oleks siis vast peaks natuke juba ka lihast põletama
?InsaneQlimax
MemberTundub päris ebameeldiv….
Mul ei muutunud õnneks midagi halvemaks peale augustamist
InsaneQlimax
MemberEi saa mina aru, miks peab sellist jama tegema. Oleks natukene alla siis võtnud. Mõistmatu

InsaneQlimax
MemberJalad (üldiselt), kerelihased, randmed, käsivarred, rind, õlad jne.
Tunnetad, mis lihasgrupid tööd teevad ja selle järgi vaatad, muidugi ei piisa ainult jõusaalist.
oktoober 3, 2009 at 10:35 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #223830InsaneQlimax
Memberkus poksivõistlus toimub?Pärast võitjate selgitamist, seal samas taga kambris. Tõotab tulla põnev lahing
InsaneQlimax
MemberEi mõista, miks kõik arvavad, et saunaga saab kiiresti alla võtta

InsaneQlimax
Member“Lõuna” ja “Peale trenni” söögikorra vahe on võibolla natuke suur. Võiks olla maksimaalselt 3h kui võimalik.
InsaneQlimax
MemberEriti hea oli see koht, kus Ott takistas jänest maha minemast.
.On ikka hea küll kui tugevad käed küljes on

InsaneQlimax
MemberPaar nädalat ikka ma arvan.
InsaneQlimax
MemberOlen mõlemale lihasgrupile ka rohkem koormust pannud kuid märkimisväärseid tulemusi pole juurde tulnudNo siit loen välja, et vähese koormuse viga ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberÜkski minu tuttav sellepärast küll lastetu ole, kui artiklit silmas pead
Kipun arvama, et see rohkem juhuse asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused