InsaneQlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
InsaneQlimax
MemberHahaha, olin 16a mingi 56-57kg xD
Aga surusin mingi 55-60kg.
Ei ole jõusaali fänn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
MemberPead lihtsalt vähem sööma, kui tarbid (kcal)Ainuke õige tegu, mis aitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>InsaneQlimax
Membersorri, arvasin, et kuna see on fitness foorum, siis inimesed mõistavad, et tegu jõusaali treeninguga.Küsimus seeriate kohta rinnalt surumises, triitseps, biitseps, selg, kükk, õlg, jõutõmme nagu peamiselt.
Fitness foorum küll aga siin on päris paljude erinevate spordialade kohta küsimusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina olen teinud sellisel treeningul nii 12-14 kordust. Ja raskustel arvestanud sellega, et nii jaksaks kuskil 4 seeriat teha.
MemberMinu arust on haige, et kolm väga spordikauget inimest kommenteerivad sporti, ebareaalne.See võiks ikkagi jääda nende kommenteerida, kes ise midagi taolist läbi on elanud.
Et, umbes kui IT mees tuleb rääkima farmindusest, valmib sellest ikka totaalne möga.
( PS! kui IT mehel pole endal kogemusi maal töötamisega)
MemberSoov üle minna mahu (vastupidavuse) perioodile. Äkki räägiksite lähemalt, kui mitu kordust ja mitu seeriat erinevaid harjutusi sooritanud olete taolisel treeningul ?Täpsusta natuke enda treeningut… ( Jõusaalis, või mingi muu? )
Inimesetel kergem objektiivseid arvamusi anda kui teada mille jaoks sul vaja on
MemberNatuke vähe motivatsiooni on siin ( Eestis ) dopingu kasutamiseks….
Selleks, et 11,87s 100m joosta ei ole vaja küll seda lollust.
Ja see, et kogemata sai keelatud aineid võib muidugi tõsi olla, aga teisest küljest: miks on vaja trennist taastumiseks mingeid imejooke. Tava toiduga saab väga hästi.
InsaneQlimax
MemberNo naine voiks ikka naiselik olla, aga noh ei tea kellele meeldib kellele ei tõesti mitse asi.Täpselt minu mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Naine on ikkagi loodud natuke “pehmik” ja las ta jäädagi nii!
InsaneQlimax
MemberWow, päris hea esitus Markolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Y)InsaneQlimax
MemberKrt olin sündides üpriski kiilakas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head geenid
MemberSõber hakkas kiilanema 14 aastaselt. Praegu 20 ja pealt on ikka väga hõre. Järjest süveneb.Ai, päris karm laks

14 on liig.
InsaneQlimax
MemberIse 26 ja siiani ok:)Ära hõiska enne õhtut
MemberSee teema on jah päris aktuaalne, et tihti on sportlased ülekaalus, kui arstlik kontroll läbitakse.
Ei ole arvestatud ikka lihastega.
MemberKa mul hakkas kusagil 21selt juuksepiir kiirelt kahanema. Ei olnud kehv tunne, ei põdenud ja ei põe siiani. Naine ja mõned sugulased toppisid tookord mingeid ravišhampoone jne, aga need ei ole aidanud. Minu veendumus igasuguse pähe määriva p..a suhtes on see, et kuna juuksekarva näol on tegelikult kehast väljuva jääkainega – surnud rakud, siis pole mõtet neid väljastpoolt kasvama motiveerida. Arvan, et kõik tuleb ikkagi seestpoolt – toitumine jms.Ehk et mina olen täheldanud hoopis kiilanemise ja ülitugeva stressi omavahelist korrelatsiooni. Mäletan, et 2005-2006. aastal sai töötatud väga stressirohkes keskkonas – lisaks maohaavadele ja pidevatele unehäiretele läks ka osa juustest mu kohevast parukast. Alates 2007. aastast töötan väga norm keskkonnas ja terviseprobleemid lõppesid ja ka kiilanemine kadus.
Eks see stress suur hävitaja ole jh, kuigi sellest ei hoolita eriti. Hea keskkond on vajalik
MemberPole siin midagi teha.. kui läheb, siis läheb..Parukat annab ikka teha