innu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
innu
Memberei see järjestus polegi selline, ma lihtsalt tõin välja mida teen, mitte järjekorras. Tänan nõuannete eest, lisan ühel päeval jalad kõhu asemel
innu
MemberVahepeal tegin siin paarikuuse pausi toidulisanditest üldse aga enne seda tarbisin seda ?heiki ~2 nädalat
innu
Memberahjaa, unustasin mainida et olen selle alaga piisavalt tegelenud ja kannatanud ka raskemat kava, aga just et kas on tõhus selline kava
innu
MemberSu vanust vaadates pole sul mõtet eriliselt üle ka pingutada sellega, võiksid käia trennis 3x nädalas ja teha 1,5h trenn, see tuleks palju efektiivsem. Kehal on vaja kõiki neid aineid ja samuti ka lihastel arenemiseks. Pead leidma selle sobiva tasakaalu. Ära söö palju rasvast jm sellist toitu, toitu tervislikult. Küll ajapikku selle rasva asemele kasva ka lihas, see võtab aega ja pühendumist. EDU!
innu
Memberkui tahad et sul lihased kasvaks ja oleks neil ka jõudu siis pead otseloomulikult suitsetamise maha jätma. Usu mind, peale seda kui oled maha jätnud muutuvad su tulemused märksa suuremaks.
innu
Memberkui tahad võtta rasvapõletajaid siis pead ka loomulikult trenni tegema, sellel asjal poleks mingit mõtet kui vedeled diivani peal ja vaatad telekat. Kui otsid midagi millega saaks lihaseid kiiremini kasvama panna siis soovitan võtta kas mingit proteiini või midagi sellist. Ma ise võtan nt kreatiini ja olen tulemustega rahul.
innu
Membersee kui kreatiin tükki läheb natuke pole midagi, mul endal vahest sama lugu, ära seda tähele pane, tee lusikaga peenemaks tagasi. Nagu ma isegi just natuke aega tagasi teada sain siis võib täiesti vabalt panna mitut erinevat jooki korraga ühte ?heiki, see pidavat isegi veel kasulikum olema.
-
AutorPostitused