Skip to main content

innu

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Paluks abi treeningkava suhtes #37839
    innu
    Member

ei see järjestus polegi selline, ma lihtsalt tõin välja mida teen, mitte järjekorras. Tänan nõuannete eest, lisan ühel päeval jalad kõhu asemel

in reply to: Fasti toodete kohta paluks nõuannet #37843
    innu
    Member

Vahepeal tegin siin paarikuuse pausi toidulisanditest üldse aga enne seda tarbisin seda ?heiki ~2 nädalat

in reply to: Paluks abi treeningkava suhtes #37836
    innu
    Member

ahjaa, unustasin mainida et olen selle alaga piisavalt tegelenud ja kannatanud ka raskemat kava, aga just et kas on tõhus selline kava

in reply to: Küsimus asjatundjatele #36287
    innu
    Member

Su vanust vaadates pole sul mõtet eriliselt üle ka pingutada sellega, võiksid käia trennis 3x nädalas ja teha 1,5h trenn, see tuleks palju efektiivsem. Kehal on vaja kõiki neid aineid ja samuti ka lihastel arenemiseks. Pead leidma selle sobiva tasakaalu. Ära söö palju rasvast jm sellist toitu, toitu tervislikult. Küll ajapikku selle rasva asemele kasva ka lihas, see võtab aega ja pühendumist. EDU!

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #35314
    innu
    Member

kui tahad et sul lihased kasvaks ja oleks neil ka jõudu siis pead otseloomulikult suitsetamise maha jätma. Usu mind, peale seda kui oled maha jätnud muutuvad su tulemused märksa suuremaks.

in reply to: Kuidas nende ainetega siiski on? paluks abi #35497
    innu
    Member

kui tahad võtta rasvapõletajaid siis pead ka loomulikult trenni tegema, sellel asjal poleks mingit mõtet kui vedeled diivani peal ja vaatad telekat. Kui otsid midagi millega saaks lihaseid kiiremini kasvama panna siis soovitan võtta kas mingit proteiini või midagi sellist. Ma ise võtan nt kreatiini ja olen tulemustega rahul.

in reply to: kreatiin #35501
    innu
    Member

see kui kreatiin tükki läheb natuke pole midagi, mul endal vahest sama lugu, ära seda tähele pane, tee lusikaga peenemaks tagasi. Nagu ma isegi just natuke aega tagasi teada sain siis võib täiesti vabalt panna mitut erinevat jooki korraga ühte ?heiki, see pidavat isegi veel kasulikum olema.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)