Innovative
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Innovative
Membernii kes suur magusa armastaja võib ka proovida suhkru lisamisega, endale istub nii rohkem:)
üks idee, peaks proovima suhkru asemel veel mett panema:)
veebruar 26, 2010 at 10:06 p.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #258748Innovative
Membertäita tean selliseid inimesi ja isegi kaldun sinna mis teema algataja kirjutas.
Innovative
MemberKui oled lihtne harrastaja, siis pean oluliseks mitmekesisust.Kükk, poolkükk, rinnal kükk, poolkükist üles hüpped kangiga, käärkükk, jalapress, kõiksugused staatika harjutused jalgadele, pausiga kükid ….jne. Kõik oleneb sinu eesmärgist, kuhu tahad jala treenimsiega jõuda.
Klassikalise tõstmise harrastajana on minu leib – sügavkükk…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidugi saab ka seda teha mitmel erineval viisil.kuidas see rinnal kükk käib, et peab raskust rinna kõrgusel hoidma?
ise teen seda harjutust
täitsa alla mina küll ei suuda lasta

Innovative
Memberväga huvitav teema ja täpselt enam vähem sellises mõõdud nagu isegi saab asju kõrva taha panna.
seda Toitumiskava kasutaba ta igapäev?
Innovative
Memberja kui asjad otsa saanud aga oled ära maksnud punktidega siis on saadud punktid tagasi
Innovative
MemberNüüd saab lockerzis mänge ka mängida ning nende eest punkte saada.praegu sa videosi vaadata mitte mängida;)
Mis mõttes üleüldine?paar päeva tagasi sai pileti osta erinevate redeemi jagamisele
oleneb mis pileti ostsid siis sel ajal pead sees olema.
kui piletit pole siis viimane redeem on ilma pileti ostuta kuid siis löövad usa rahvas ka kaasa.
pileti said osta enne muidugi vaid euroopa omad.
Innovative
Memberma ei tea mis teised arvavad, aga mulle küll sellised naised väga ei sümpatiseeri. Naine mehe kehas, no way –> peaks ikka mõistlike piiride juurde jääma. Eesti fitness neiud on kõik väga viis.ise ka samal arvamusel nad võiks Eesti naistest eeskuju võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Innovative
Membere-ee …miks see mitme aasta vanune teema üleüldse välja kaevati?
tohho:D ja mina arvasin, et mingi uus idee teha foorumis midagi uut
siis jääme vanade liistude juurde:)
Innovative
MemberIndrek Viska isiklikult ütles
Innovative
MemberOksjon käivitub uuesti,aga siis juba uues kuues nii käivad jutud
Innovative
Memberteine idee siis kasutaja hindamine süsteem. Mõnedes foorumites saab hea vastuse eest inimest tänada kui see vastus on sind aidanud.
ehk näiteks kui mingi 100inimest on tänanud sind siis saad järgmise astme ja siis jälle 100inimest jne
ideed on edasi arendamiseks ei tasu kohe pähe võtta, et nii võiks olla.
Innovative
Memberkui nad nii ütlevad:D igatahes mina joon ikka sama usinalt piima edasi:)
suitsetamine on ka tervisele halb kas kõik suitsetamise lõpetanud ei:D
ja kui see piim nii eluohtlik oleks ega siis taevaisa seda niisama loonud;)
Innovative
MemberGoogeldades saab ju nagunii kõik vastused, kui ise ei tea.siis saab mingi ajalimiidi peale panna ja kui googeldab siis ta peab ikka need vastused meelde jätma
sel juhul on ta midagi õppinud ka;)
Innovative
Memberaga midagi sellist teha kui näiteks 20posti täis sis tuleb mingi 10küsimust, et järgist astet saada ja kui 90%pakub õigesti siis saab järgmise grupinime ja seni järgmisele tasandile ei sa kui pole eelmised vähemalt 90%läbinud.
Küsimused oleks siis vastuse varjandiga nagu näiteks see
Hüperplaasia on
Lihasraku mahu kasv
Närvirakkude jätkete kasv
Kõrge rakuplasma rõhk
Lihaskiudude jagunemine
veebruar 22, 2010 at 4:33 p.l. in reply to: Kas oled hääletanud oma lemmik kulturistil poolt? #258386Innovative
Memberendale istus kõige rohkem Jaanus Mumm
AutorPostitused