Innovative
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Innovative
Membervõiks jah teada:) siis saaks fitid kontole kanda:P
Innovative
MemberSee raha mida suitsule raisata ,on mõtekam raisata Toidu lisantitelejh Valkudele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise elan ka sellise mõttega:)
Innovative
Memberennast ka huvituma spagaadi ära tegemine hetkel plaan peale trenni selliseid harjutusi teha http://www.youtube.com/watch?v=oFjMNJo6ZpY
Innovative
Memberendal nais tuttav Topi ujuja ja siis tal ka õlad laiad
Innovative
MemberÕnne ka minu poolt ja loodan, et oksjoni teema saab ruttu valmis:)
Innovative
MemberPalju Õnne Juubeli puhul:)
Innovative
Memberkuna endal kaitseväkke minek siis tuleb pingutada ja mitte laisaks minna. Kuigi esimesed suveilmad ja Kalahooaeg tekitab isu:D
Innovative
MemberMida rutem seda parem, aga mida sa mõtled prae all?näiteks üks kena ahjupraad
Mina olen kuskilt kuulnud, et pool tundi või tund pärast trenni.seda sama rääkis mul sõber ka kuigi pole küsinud miks ta nii arvab
Innovative
MemberTäpselt ei teadnud kumma alla panna aga kuna seotud toiduga siis küsin siin.
Kuidas siis on kas peale trenni tohib kohe korraliku praadi süüa või ei?
Kui ei siis mitme tunni pärast?
Innovative
Membermingi väga kahtlane video:D
http://www.youtube.com/watch?v=LazXj9YrH1M…player_embedded
varjatud kaamera +kõhutuuled:D
Innovative
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidugi ei muutu.aga külmavette minnes võib kahaneda nagu jutud käivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Innovative
Memberise teen igatahes nii kordamõõda käega
teie siis teete teistmoodi nagu aru saan?

Innovative
MemberLendamisel lased käed sirguehk teen ka valesti kuidas siis kätt kõverdades peab tegema:S?
Innovative
MemberSeda seal ikka väga vähe ju..aga pole ju õeldud, et selles retseptis peab palju olema;)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tundub huvitav. ise mõtlesid?ei ütleks kuna röstitud asju ennegi tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused