Innovative
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Innovative
Membernii eile selle oksjon lõpetamisel oli huvitav sheik, tegin pakkumise 1 minut enne lõppu ja viimasel sekundil siis segi Alar pakkumise( nagu aru saan) ja siis näitas, et uus 5minutit hakkas peale käima kui 1minut oli käinud peale uut aega siis järksu ilmus uus toode?
Kuidas on see lõpp kas see võidab kes saab kõige täpsema pakkumise aja lõppedes või see, et iga kord kui juurde pakud tuleb 5min juurde kuni keegi üle ei paku.
Innovative
Memberhetkel probleem selline et kiri loetud ära ka kustutatud aga ikka näitab pealehel et ” 1 uut teadet “
Innovative
MemberEndale istub väga see uus kujundus. Konto sisselogimine ka tööle läheb siis ja mugavamaks tehtud siis 5+
Innovative
Memberehk kellegil oleks võimalus seda artiklit jagada
suured tänud ette
sõnumina võib ka saata:)
Innovative
Membernagu ikka Rocky klassikat ka
Innovative
Memberkas uusi uudiseid ka?
Innovative
MemberKäisin eile telkimas:) Vahepeal läks päris jahedaks aga mõnus seltskond ja ilus loodus tegid oma töö
Päris lahe oli lumehunnikute vahel telkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see oli mingi tavaline telk või aastaringne telk?
Innovative
MemberLihtne küsimus, täna hakkas huvitama mida siis siinne seltskond nädalalõpus teeb, huvitab just selliste inimeste vastused kes alkoholile suhteliselt EI öelnud:)Kiiruga kirjutatud, ei mõelnud läbi ja olen hiidlane;)
kuna peaaegu kõik sõbrad, tuttavad alkoholile ja suitsule jne Jah öelnud siis tekkis huvi mida teed sina.
Innovative
Memberisegi sooviks ühele küsimusele vastust kas lindi peal jooksmine rikub ka jalgu?
igatahes kuulsin et pidi jalga liiga palju seal põrutama.
Innovative
Memberoh väga hea suured tänud
Innovative
MemberHiidlane soovib õnne naabrile:P
Innovative
Member22a
193cm
73kg
Innovative
MemberVaata sinna Kingitusednu ma ei tea aga sellisest kingitusest mina küll ära ei ütleks http://kingitus.ee/ee/lamborghini-soitmine
Innovative
Memberhetkel ei tea kas see on see vana versioon aga mingi on siis
http://web.zone.ee/Kindlus/Lemps.rar
ise pole järgi testinud
Innovative
MemberIse ostan ka seda Lahjat kohupiima oleneb olukorras mida poes on kas rosinaga või ilma ja tavaliselt siis kodu maasikamoosi peale.
AutorPostitused