ingrid81
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ingrid81
MemberOli vist nii, et alates 5 juunist Eestimaa kinodes. Teada fännina plaanin ka selle kohe ära vaadata.Arnoldi küll pole aga skelett on sama ja loodan, et filmielamus ei kannata iidoli puudumise tõttu.
Teab keegi traileri kohta mõnda adr-i?
sina oledgi nagu Arnord , veidi parem isegi , aja terminaatorit ooten mina samuti ,meil see siin 3 juuni
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see pidavat siin soomes oleme hea:) sai siin päris kiitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.findance.com/kuvat.php?id=11&kuva=51 veidi pilte ,

ingrid81
MemberIkka netipangaga maksad. Mis sul muud üle jääb?jepp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänan sind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
MemberSUURED TÄNUD TEILE , KUIDAS SEE MAKS SAATETAKSE, KUNA ELAN SOOMES

MA IKKA OSKAN TÜLITADA KÖIKE
MemberParem telli toitumiskava.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kus sellise saab tellida ?
ingrid81
MemberKui söögiga piisavalt valku saad, siis muul ajal kui vahetult peale trenni pole mõtet võtta, peale trenni siis koos kiiresti imenduvate süsivesikutega.Hera80, Proteiin no1, Whey3, Whey+… http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=21&…172538b8e0d4e4f
Momendil ise kasutan Whey3-e, panen Dextrot ka hulka: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=308
mille jaoks see dextrot on hea ?
ingrid81
MemberÄra põe Ingrid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga nagu juba öeldud, mida rohkem tavatoitu, seda parem. Sheiki vajad peale trenni või siis, no kui TÕESTI on väga kiire või pole võimalust muud sööki süüa.
Õhtuks eelista valke ja häid rasvu. Peale võid juua näiteks tassikese piparmündi teed- toob mõnusa une )
sa oled niii armas , iga söna sinult saab minult naeratuse esille
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>teen köike nii , nagu sa öppetad ja vot … aasta pärast tulen ja näitan sulle ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
milliseks sa oled mind aitanud teha
MemberMida rohkem sa saad olla tavatoidul, seda parem.Mina isiklikult olen n6us s88ma muna igas asendis…st v6in paar tykki ka enne magamaminekut tarbida. Eelistan mingit liha…kana, mahe (organic) veis… Sydamest maitsestatud. Kokkamine tuleb 2ra 6ppida.
ma tänan sind Aile , selle olen önneks selgeks saanud , kuna mul on 4 last
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänan sinulle nöuande eest ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja see eelmine kellele ma ei saanud vastata , JARMO !
ma ju ei vöi olla kogu aeg mureks samale inimesele , igaühel meil ka oma elu … ma ei saa teise vaba aega kogu aeg ära raisata
MemberSul on valku e. proteiini tavatoiduski piisavalt, vaja oleks juurde häid rasvu – avokaado, pähkel, kookos.—
Ma tänan sind , väga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> köik mida teada saan on kasuks ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused