ingrid81
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ingrid81
MemberKes teisele nime annab, see ise seda kannab!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tublii Aile !!! ihhiiii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
MemberAsi polegi selles kas ma naudi teed kuumalt või mitte, vaid selles, et kas omadused muutuvad külmana või mitte.Ekstreemsus???? mis mõttes ????
veider …mul on selline asi nägemata omas elus ..mees kes joob teed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dääm …pean eesti tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,et näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
MemberKus te teate, et kaloreid vähe – võib-olla ta sööb nt. mitu tuunikala konservi korraga ja õhtul veel klaasitäie 30% -list hapukoort.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egas ma tea jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma suurt tea neist asjadest isegi midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>önneks siin on targemaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
MemberTere.Mis te arvate minu toitumisest.
hommik: 2 tervet keedumuna ja paar porgandit
Lõuna.tuunikalasalat(Tuunikala vees, tomatit, kurki, oliiviõli, petersell)
Õhtu:isetehtud kohupiim koos hapukoorega ja 1 spl kaneeli.
Vahepala on mul kas õun või mingi muu juurvili või puuvili.
Trenn oleks kolm korda nädalas jooksmine 30 min.
midagi on puudu …kaloreid liian vähe …liha , kana …
ingrid81
MemberEesmärgiks muidugi kiire ja efektiivne kilode langus.Keda soovitate, kes siin fitness.ee -s kõige osavam oleks?
MINA soovitan JOKERI …
kuna 5 kuuga kukkus kaalu alla 20 kilo , siis meeletu määr , ja cm on kadunud oioi kui palju mu ümber
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et , Jokeri tegema on küll super
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soovitan soojalt

peale selle Joker aitab ka muis küsimutes kui on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänan joker et tegid minust ilusa
MemberHEAD PILDID
Member´Oo, see on midagi uut! Äkki ei pea siis enam üldse aeroobset tegema?
see oleksgi lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma oleks 2 korda päevas saunas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vist peab töesti ikka sellest rasvast lahti saama ennem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mega hea piltingrid81
Member5. Sanna Marika Ketonen
kuigi , neist pole niii nii kaunis
MemberHuvitav oleks teada, kui kiiresti saite nt oma kõhu trimmi või saavutasite oma tulemused. Mis teid inspireeris vms. Ning millised olid teie nipid ja saladused vormi saamisel.olen saavutanud 5 kuuga 20 kilo …siis peenem , ja köhu ümer mööt on palju palju väiksem , teen trenni igateine päev jöusaalis , ja üritan veidi vaatata mida ma sinna suhu toppin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga minul on vedanud , et sain nii kiiresti sellised tulemused , sellisele naisele kes on ka siin fitnessis . ilma temata poleks päris nii kiirest oma keha tagasi saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2009 at 8:55 p.l. in reply to: Fitday reportaazid 2009! Kalmus ja Kiivikas ühisüritustel! #206748ingrid81
Memberönne Gerbelil uues maas oma mehega
ingrid81
Memberimetlus väärdsed Pildid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sellise muutuse tahaks ise ka

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
Memberlisa ??? Annika ? Christina? Laura ? kas nende pildid on ka siia tulemas
MemberPalju Önne Ka Raivole Siia
Memberminagi tänan Köike kes viitsisid Kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ANNIKA ON PARIM

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused