ingrid81
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ingrid81
MemberHuvitav oleks teada, mis oli su rasvaprotsent enne ja mis on nüüd?Igatahes väga tubli ja tõeliselt motiveeriv, on su pilte vaadata!
rasvaprotsent möötetakse 2 nädala pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see aparaat näitas 28 %
tänan sind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
Memberaitääh aitääh
“> uskumatu jah .. et suurest koledast saab ka kauni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arvasin juba ,et see on vöimatu :)eijolnudki
Memberaitääh sulle kallis Annika/Aktivisti ja Joker samuti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MIKA oot mulle tosi tärkeä ja kiitos , että sain sinut oman valmentajaksi !
en tuota pettumusta ei sulle ei Annikale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan köiki muid samuti kes on toeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>ingrid81
Memberingrid81
Membersiin on nii raske kujundus, et ma ei leidnud kava. Saad äkki lingi anda, kust seda tellida saab? ja palju see maksab?ingrid81
MemberSoovin teile mõlemale õnne!aitääh
ingrid81
Memberpalju önne ka minu poolt
ingrid81
MemberKohtume 26. juuli- 1. august 2010 Käärikul!MINA TULEN KA
“>ingrid81
MemberHetkel on selleks 3x jõusaali ja 1x intervalli või siis pikemalt nädalas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja loomulikult tulemused, need teevad õnnelikuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii lihtne see ongi.
sama mul , kuigi pole mees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul on 4 korda nädalas…aga nooh…mul alles alguse värk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
MemberTegelengi sellega mis teeb mind õnnelikuks ja väga.
Ma lihtsalt arutlen ja mõtlen millist uut asja esimesena proovida, minetea ehk teeb ka õnnelikuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LEXUS
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis teeb mehe önnelikuks ?
räägi välja
MemberTervist, Fitnesslased!Tekkis selline küsimus, millest ma pole siiamaani aru saanud. Kuidas on kõige õigem mõõta vöökohta võrdluseks? Riietel muidugi mõeldakse tavaolekus, aga kui ma vaatan nt. Vikipeedias mainitud Schwarzi vöökohta, milleks on öeldud ~86cm, siis kas see on tõesti tavaolekus, või on kõht sisse tõmmatuna? Kas kõige õigem oleks mõõta võrdluseks tavaolekus, kõht sees või kõht pingul (mitte magu punnis, vaid kõhulihased pingul ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Sest tavaolekus on 86cm küll vähe, mis siis veel lihas pingul olekust rääkida.kas mitte vöökoht mööteta 5 cm naba ülevalt ? !
ma ei tea kah ..ise olen möötnud ja 24 cm on kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
MemberHummusMUUDAViimati muudetud: 31.07.2009 16:34
Toidu grupp: Varia (liigitamata)
RETSEPTI SISU:Koostisained (5 inimesele)
200 g rohelisi herneid
3-4 spl oliivi6li
1 kyyslaugukyys
meresoola
sidrunimahla (umb paar spl)
cayenne pipart
1 spl tahiinit (seesamipasta)
Valmistusõpetus:
Keeda rohelised (maitsvam tuleb v2rskete hernestega) soolaga maits vees pehmeks, kurna (2ra vedelikku 2ra viska…paraja konsistentsi saavutamiseks hea kasutada), lisa kyyslauk, oliivi6li, tahiini. Pyreesta ja lisa maitse j2rgi pipart, sidrunimahla, vedelikku.
See retsept on teistele avalik aadressil:
aitääh , kirjutasin selle üles endale
ingrid81
Memberpässille önne ka minult
ingrid81
MemberJoker teadis juba aastaid ette, et nii läheb….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (uurige välja, millal see pilt tehtud on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)pilt on tehtud -Fitness.ee jõulupidu 2006
ingrid81
MemberMine parem Inglismaale.sorry see lihtsalt on veel minul nägemata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loomulikult saavad juua
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja on tore ,et nii ka teevad , ma joon ise iga päev peaegu aga üksi …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused