ingrid81
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ingrid81
Memberon ka neid naisi , kes tahavad olla ja on tugevad …aga sellest ei rääkida ja näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
Memberoi sa raisk .. kus on alles mehed
“>ingrid81
MemberKokku 2000 KCal jah? Kui palju sellest valku, umbes 120-150 g vast?Üks munavalge sisaldab muide keskmiselt u. 4 g valku.
jah 2000 KCal ja valku 90-100 g
aitääh, ma ei teadnud seda , kui palju see sisaldab

ingrid81
Membervalk on ju valk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , miks ei peaks
, ainult naistel pole vaja nii suuri valgukoguseid üldkalorjazzistpean sööma 2000 vähemalt .. aga ei suuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
Membermunavalge on inimorganismile kõige ideaalseim valguvorm, kõik aminohapped olemas + omastatavus parim , paremat valguallikat tavatoidust ei leiaKas ka naised vöivad süia nii palju ?

ingrid81
Memberselline oleks vist liig

vöi on siin mehi kes tahaks olla just selline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
?ingrid81
MemberKui tahad rahu, valmist sõjaks! ladina keeles.ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänan Raivo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Must tundub , et mul olnud viimased 4 kuud elus ainult söda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna tegin sellele löpu;)ärge te södike siin enam eksju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oled lahe Tüüp 
ingrid81
MemberMa usun, et ma ei ole siin ainuke “paks”. Rosinal olid ka ysna toredad pildid…sina paks
ihhii … kustkohast:D ma polegi näinud seda pilti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul oli ka seda rasva päris korralikult
MemberSi vis pacem, para bellum.ööö….ma ei oska sellist keelt

mis see tähandab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
MemberSur t2nu sulle, Ingid!…6ndsad on rahutegijad
..et sul ikka j2tkuks selleks j6udu!Alati Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siin on lahe seltskond
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kus saab täitsa mittu tundi aega veedetud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JA ILMA NEID TEIE JUTTE – OLEKS MA PÄRIS RUMAL
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Köik mis siin alati on kirjas on hea teada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitmed küsivad oma söömisi ja trenne , kuidas ja mis ja millal , ma ütlen alati *vaatake http://www.fitness.ee/forumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sealt minagi öpin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ongi vist hea kirjutada nüüd * et aitääh * kuna minusugusel on seda vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
Membermiks tülitseda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olete mölemad lahedad 
MemberEt kasvada ja laiemaks minna , peab tegema trenni kerge raskusega või raskema raskusega ; `? n2iteks teen triitsepsit 12 kg , või teen selle kergemaga ehk siis 5 kgja üks küsimus veel kas on mõtet minna mul boksi trenni kui käin jõusaalis ka veel motlesin minna ehk on areng parem
?peaks vist lugema siit artikleid
Memberja minu poolt samuti ÖNNE
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ingrid81
MemberMillisele päevale sa teise puhkepäeva mahutad?Ise olen käinud üsna pikalt 6x nädalas jõusaalis, sest meeldib – tunnen end üha paremini.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sorry mu rumalus ! Aga kas 6 korda pole liig ? ise saan käia ainult 4 korda nädalas

ingrid81
MemberOled väga tubli.Ise olen 87 kg pealt 67 kg peale saanud (pikkus 167 cm), käin 5 korda nädalas jõusaalis ja jälgin toitumiskava. Mul on pikk tee veel küll minna, aga sinu lugu andis mulle väga palju motivatsiooni juurde.
Palju edu sulle edaspidiseks!
Aitääh KATE
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul samuti

vaatame aasta pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis minust saab . suurimad tänud sinu sönade eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinule samuti edu edaspidiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused