Infinity
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Infinity
MemberBumbin vanat teemat, aga vanusepiirang kah on?
Infinity
MemberÕnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Infinity
MemberÖösel lihaste glükogeenivarud ei vähene, vähenevad natukene maksa glükogeenivarud ja langeb vähe veresuhkru tase. Peale süsivesikurikka hommikusöögi söömist ja süsivesikute lõhustumist ning imendumist hakkab veresuhkru tase tõusma.Veresuhkru tõustes hakkab pankreas eritama insuliini, mis transpordib suhkru verest välja. Osa süsivesikute energiat ringleb küll veres, aga kuna tegevuse intensiivsus on väike, siis seda kulub minimaalselt. Ülejäänud suhkur talletatakse maksas ja rakkudes, mis võtavad vastu niipalju kui võimalik (aga varud on ju täis) ning üleliigne suhkur muudetakse seejärel maksas rasvaks ja talletatakse rasvarakkudes.
Hommikune süsivesikurikka toidu söömine tuleb kõne alla juhul, kui söömisele järgneb paari tunni jooksul intensiivne treening.
Mida hommikul siis süüa? Praegu 2 muna, puder, 3 teraleiva viilu. + pudru peal jogurt. Teen igapäev trenni.
Infinity
Member14a, 176cm pikk, jalg 44.5-45.
Infinity
MemberMul on vastupidi kui trenni ei tee siis hakkab rohkem valutama nii umbes 2 nädalat. Trenni tehes valu vaikselt kaob praegu on väga harva see valu mul põlves.Mul kah nii, varem ei pannud tähele seda, aga kui ma trenni ei teind u 5 päeva, ja täna läksin trenni (võrkpall) siis oli julm valu. Hommikul oli juba see valu tegelikult. Nii suurt valu pole varem olnd, algul oli ikka päris jube, kui üles hüppasin ja siis maandusin, oli ikka päris valus. Nüüd enamvähem üle läind see tugev valu.
Infinity
MemberEi jaga sellest mandlite värgist midagi. Keegi seletaks kuna need ära lõigatakse?
Infinity
MemberEi saa eriti aru inglis keelest, keegi võiks lühi kokku võtte teha siis sellest teemast, mis seal kirjas..
Infinity
MemberKas jõutõmmet sirgete jalgadega võib teha kõvera seljaga? Pole julgenud teha seda harjutust, kuigi algselt kavas oli, kuna ei tea, kas sirge või võib ka kõvera seljaga teha seda..
Infinity
MemberKalmus oli alati Eesti kulturistitest nr 1, minu silmis. Kahju, et dopingut kasutas.
Infinity
MemberToitainete saamine korras(kala,muna)?jah, 2 muna iga päev.
Infinity
MemberSry, double post. Aga kui mul seda haigust ei ole, siis mis see olla võiks? Trennile juba noores eas hüvasti?
Infinity
MemberMul trenni algul valus hüpata üles ja maandudes on ka valus põlvedes. Kui mängime nt jalkat, siis peale seda keha soe ning mingit probleemi pole.
Infinity
MemberLeht miskipärast maas, tead veel mõnda kohta, kus sellest kirjutatakse?
Infinity
MemberTänud.
Infinity
MemberEi, ma mõtlengi kõiki jalaharjutusi, säärelihasele, kükk, jalapress, alaselg jms..
AutorPostitused