Infinity
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Infinity
Membernjaa… olen siin nüüd praktiseerinud vasakut, aga no ikka sitakott küll selle parema kõrval:D kuidagi nö. kabariite ei taju vasaku jalaga. ja kui vähe valesti kotti tabad, siis on ikka kisa suur:DMul oli varem nii, et vasaku jalaga ei osanud palli üldse lüüa. Ja kuna parem jalg oli suht ###### omadega, valus oli lüüa, pidin ainult vasakuga lööma. Kuskil paar kuud lõin vasakuga. Nüüd parem korras ja kui väravamoment, siis pole mul vahet, kumma jalaga lüüa, kuna vasaku jala löök ka suht tugev.. Harjutamine teeb meistriks. See väide toimib 100%.
Infinity
Member, song tekib ikka tugeva punnimise peale tavaliseltKui teed jõusaalis max raskusega rasket seeriat, kas see pole punnimine?
Infinity
MemberMagamist u 6-7h. Väheks ei jää?
Infinity
MemberMul mõjub see lendamine õla esiosale just..
Infinity
MemberProovi hobusesalvi,tulemus garanteeritudKust seda saab? Apteegist?
Infinity
MemberTegin lendamist kaldpingil, jubedalt tundsin, et mõjus õlgadele, kuid samas ka rinnale. Kuidas seda seletada? Varem oli ikka nii, et tundsin rinnas seda venitust, kui tegin seda harjutust.
Infinity
MemberÄra võta seda “2 muna nädalas on ainuõige ja rohkem on kahjulik” enam tõe pähe, ajad on muutunud ja sellega koos on muutunud ka arusaamad. Munakollane sisaldab igast head kraami, kahju oleks seda lihtsalt minema visata.Söön igapäev 2 muna, kuskilt jäi kõrvu, et üle 2 kollase ei tohiks süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ET kolesteroolitase pidavat tõusma vms.
Infinity
MemberBumbin teemat, kuid kas liiga palju munakollast ei saa?
Infinity
Memberise võtsin kah u 10-13kg juurde u 3 kuuga või rohkem natuke.. Sõin päris tihti, hommikul, munad, puder, leib jms.. Siis koolis toit.. Peale kooli söök. u 2h hiljem jogurt 400 g ( tollel lasin 500g’seid). ning kuskil 7 ajal siis uuesti mingi praad, kartulid jms. Ja õhtul kohupiim. Ise arvan, et töötas päris hästi.. Ainuke asi see, et kui liiga palju juurde võtad, siis see hakkab kõhule mõjuma, nagu minul. Kerge polster tulnud peale ning seda päris raske ära saada.
Infinity
MemberEI ole paremaks läind asi, aga pole ka midagi määrinud veel. Pühap tegin seljatrenni kah veel ning trennis ei saand küll aru, et selg valutab. Valu veits hullemaks läinud.. Varem tundsin siis, kui midagi sirutasin käe ette vms.. , nüüd lihtsalt valutab.. Äkki on valu tingitud sellest, et tegin üleelmine reede päris 90%se raskusega jõutõmmet ning tehnika kannatas? Vb natuke kõveram selg, kui tohiks?
Infinity
MemberMa olen mitu korda näinud kuidas inimesed proovivad treenida kõhu küljelihaseid niimodi, et hoiavad mõlemas käes hantlit….mis teeb terve ettevõtmise mõttetuks kuna sa ei treeni ju siis eriti midagi.Mõttetu on ka see, kui keegi läheb laob jalaressile mingi suhteliselt suure raskuse aga siis liigutab seda max 15cm üles alla.
Õige ongi ju 90 kraadi jalad lasta, või ma eksin?
Infinity
MemberVenitad ikka peale trenni?Jh, selga, õlga, kõhtu, triitsa venitasin.
Charles: nt võtan külmkapist mingi asja ülevalt riiulilt, sirutan käe ette ning korra käib valu läbi.
Infinity
MemberÜks teemaväline küsimus, kuid palju peaks inimene magama öösel? Praegu magan u 7-8h.
Infinity
MemberTeen kõhulihastele 4 harjutust nädalas. Kordused olengi teinud see pool aastat 12. Ning peale trenni venitan neid kehaosi, mida treenisin. Ja ripun.
//EDIT: Kas on vahet ka, kui ma teen hantlitega ülesse surumist või kangiga ülessurumist? ehk siis õlga.
Infinity
MemberSöömine korras. SÜgisel olin veel 57kg. Ja enne seda olin päris kõvas alakaalus. (enda arust)
-
AutorPostitused