Infinity
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Infinity
MemberSee sisaldab kreatiini? et kui ma seda enam ei kasuta, siis see lihas kaob? (muscle+)
Infinity
MemberVabandan topeltposti pärast, kuid kas on mingit kava oodata ka? Lihtsalt küsin..

Infinity
MemberTere. Sooviks rinna eelisarendamis kava, kui teil on. Sooviks rohkem massi rinnale, kuid jõust ka ära ei ütleks. 2x nädalas siis. rain74@hot.eeKas sa plaanid 2xnädalas trenni teha või rinnale teha?
Kui plaanid 2xnädalas trenni teha, siis on raske mingit arengut oodata, eriti jõunäitajate kasvu. Sa lihsalt ei saa piisavalt mahtu.
2x nädalas rinda ikka. Kokku käin kuskil 4-5 korda või vähem. Nii kuidas jõuan. Keha ära jaotatud. Tahaks rinda eelis-arendada.
Infinity
MemberOn see normaalne, käin 4-5 korda nädalas, keha ära jaotatud? Olen 14. + võrkpall 3-4x nädalas.
Infinity
MemberEnne trenni söö natuke süsivesikuid ka, sest valgud on aeglased energiaandjad, aga pärast trenni söö rohkem süsivesikuid ja vähem valke, sest süsivesikuid on vaja lihaste glükogeenivarude taastamiseks.Mida peaks siis sööma peale trenni? kohupiim + mõni viil leiba?
Infinity
MemberTere. Sooviks rinna eelisarendamis kava, kui teil on. Sooviks rohkem massi rinnale, kuid jõust ka ära ei ütleks. 2x nädalas siis. rain74@hot.ee
Infinity
MemberSelga kindlasti ei unusta, ka üks tähtsamaid asju mu treeningkavas.
Infinity
MemberVahel, kui lumelauda sõidan, siis järgmine päev kael valus. Päris võimatu oli midagi teha.. Sai ka vist mingisuguse koormuse kuidagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Infinity
MemberMis on HT-R?
Infinity
MemberPeale trenni peaksid ehk sööma ühe kohupiima ära, ligi +30g valku..
Infinity
MemberNoo mul vahepeal põlved valutasid, ilmselt kasvust.. enam pole eriti täheldanud seda valu, kuigi kadunud ta siiski pole.. ”sokid” oleks mõtekas siiski osta?
Infinity
MemberSellised, et tõmbad nagu soki jalgaTa mõtleb vist soendussidemeid. Neid võid koguaeg kasutada.
Sinu videost üldse nägingi neid soendussidemeid. ET oleks mõtekas osta siis? Ja kas need sidemed, mis seotakse, neid ka oleks mõtekas osta nt tava harrastajale? Täna tegin kükki 5×5 süsteemis viimane raskus oli 70kg, mis oli päris maxi ligidal.. 75kg peaks vast max olema mida suudan kükkida. Jalapressi pole julgend max raskusega teha. Kas osta mõlemad asjad, või soendus omad?
Infinity
Member5 harjutust seljale normaalne? Allatõmbed vastu kukalt, traktor ühe käega, ettekallutatud kangi tõmbed, istudes sõudmine, kitsalt rinnale tõmbed ülevalt. + veel lõuatõmbed alguses soojenduseks seljale..
Infinity
MemberEI ole võimalik 4 korda käida. Füüsiliselt ei jõua lihtsalt. Teine trenn vajab ka tegemist. (võrkpall) Teen siis triits, õlg, rind ? ja seljapäev selline lahjem, selg, biits ja trapets..
Infinity
MemberÕlga rinnapäeval oleks normaalne teha? SIis taastuks ära? Peale rinnapäev mul jalapäev ning siis seljapäev. Ja peale seljapäeva rinnapäev uuesti. Praegu mul rind ja õlg erinevatel päevadel. Et oleks mõtekas viia õlg rinnapäevale ja triits seljapäevale?
-
AutorPostitused