Infinity
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Infinity
Memberkas on mingit surumiskava, mis on 2x nädalas?
Infinity
Membertavaline vadakuvalk koos süsivesikutega peale trenni, kui raha on void osta kaseiini valku ,seda enne magamaminekut võtta see imendub aeglasemalt.Söön igapäev kohupiima 200-250g oleneb missugune juhtub, et see peaks kah kaseiin olema(?). oskad mingit vadakut ja süsikaid soovitada ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Infinity
MemberMis koht see reflex on? saab siit odavamalt kah?
okei, aga kumba soovitaksite? kas proteiini (hera80) + banaan (palju üks banaan süsikaid sisaldab?) või massilisaja (mass2)?
Infinity
Memberokei, aga kui ma ostaks mass2 ja kasutaks seda peale igat trenni, siis see saab umbes kaheksa trenniga otsa? iga kord 100g?
Infinity
Memberkas hera80le peaks lisama süsikaid juurde või võib seda võtta nö puhtalt?
Infinity
MemberTavaline proteiin sobib trennijärgseks joomiseks, aga ega sheik üksi lihast kasvama ei pane. Ka enda toitumine peab korras olema.Proteiinid leiad e-poest.
See toitumine on kah enamvähem, üritan palju valku süüa kui ka süsikaid. Aga ma tahaksgi teada, mis proteiini või midagi peaks ostma, vb peaks ostma mingi massilisaja vms? tegelen päris kõvasti ka jalka ja võrkpalliga, et peale seda võtta mingit proteiini et ära taastaks?
muidu on kavas 3x käia nädalas.
juuli 15, 2009 at 5:27 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207448Infinity
MemberRsk kus kiivika pildi kadunud? ei näind neid praeguse vormi pilte enam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Infinity
MemberEndal oli umbes 5 kuud tagasi sama plaan. Kaalusin 73 kg olles 181 cm pikk. Varasem toitumine oli küll üsna korralik, kuid ei olnud vist eriti piisav, et tagada treeningul piisavat progressi. Ja siis hakkasin lammutama, 5 korda päevas kelaajalist söömist. sõin kõvasti putrusid, kanaliha, munasid(koos kollasega), jogurteid, kohupiima, pelmeene,sealiha, kodujuustu, juustnu, lahendasin sheike jne. Hoidsin päevase valgukoguse suhteliselt kõrgel, kuid eriti ei viitsinud “light” toodedele keskenduda. Alguses tõusis kaal korralikult ja keha harjus uute kogustega, kõht läks enne iga toidukorda tühjaks. Loomulikult tõusis rasvaprotsent tükk maad, kuid lihast tuli ka mõnusalt järgi(peale viite kuud on kaal stabiilselt 82-83 peal, ehk siis +10 lisakilo). Tehes ülesöönuna trenni, võis iga nädal kangile üha rohkem kettaid laduda. Ainuke asi, mis ei arenenud eriti kiiresti oli rind. Kükk ja jõutõmme läksid ikka suhteliselt hästi, kui võrrelda varasemaid treeninguid. 5 kuuga tuli küki maksimumile juurde 40 kg(125;165), jõutõmbele 45 kg(140;185), rinnale 10kg(95;105). Kõhul varem rasva ei olnud, nüüd on ikka natuke kogunenud, kuid mitte midagi hullu. Endale meeldibki praegune keha rohkem, sest näen mõttetuna omada väikeseid reljeefseid lihaseid, kui saan väikese rasvakihi arvelt poole kiiremini areneda. Nüüd tehes trenni on kohe tunda, kui eelmine päev kehvalt söödud või hommikul lahja lobi peal oldud, siis trennis ka kohe kehvem. Ja riiete kohapealt on nii, et vanad püksid võin kõik maha kanda, särginumber on L-ilt sujuvalt XL-ile üle kolinud. Jooksmisega on nii, et varasemalt olin pikamaajookmisel üsna hea, kuid kaalutõus on asja halvemaks teinud. Leem tuleb kiiremini lahti, tunned, et keha on kuidagi puisem,kuid ei ütleks, et midagi traagilist. Kui tegeleda jõutõstmisega, siis vist ei saagi pikemas plaanis seda jooksmisega kõrvutada. Ise peab valima, kas tahad edasi välejalg olla või tõsta üha suuremaid raskusi. Igatahes mulle andis kaalutõusu programm küll kõvasti motivatsiooni ning ei heiduta see, et sixpäkk nii särav ei ole. Vajaduse korral saan oma sixpäki alati välja tuua,kuid tean, et tegelikult on see väikse rasvakihi või õlleka all endisest suurem. Need olid minu mõningad mõtted, soovin sulle edu treeningutel.Võtsin kah suht kiiresti juurde p2ris palju, sügisest uue aasta algusesse 13kg juurde. Ja samamoodi rind ei arene v6i ma ei tundnud et ta areneks. Ainuke lihas mille arengust puudu tundsin. Samas püksid ei l2ind enam kah jalga h2sti ja s2rgidki j2id kitsamaks. Varem tahtsin suureks saada hullu moodi, nüüd rohkem tahaks keskmine kehatüüp olla kes jõuaks ka natuke joosta, kuid oleks v2he paksem kui tavaline eestlane.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja enda areng oli suht aeglane, ja p6hjus v2ga lihtne, s6in rohkesti süsivesikuid nt kartul jne.. valku suht v2he. kuid v6in 6elda et kui hakkasin rohkem valku s66ma arenesin u 2kuuga paremini kui 6 kuuga. p2ikest !juuni 20, 2009 at 9:34 e.l. in reply to: Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ? #203328Infinity
MemberNiipalju kui mina olen näinud erinevate inimeste söögiplaane, siis enamus toitub süsivesikutest. Valke ja rasvu minimaalselt, ka rohelist ei armastata eriti. Paljude arvastes on nende seesama menüü suht ok, aga kurdetakse et ei toimu ei lihaskasvu ega ka rasvapõletust, et milles probleem.. Samuti on äärmiselt pikad toidukordade vahed, süüakse totaalselt erinevatel kellaaegadel. Paljud ei tea isegi valkude, süsivesikute ja rasvade tähendust, et mis toit mida sisaldab (no näiteks et kanafilee sisaldab palju valku). Arvatakse, et kui süüa palju puuvilju, siis ongi hästi tervislik.Nii et kes tulemusi tahab, siis toitumine+puhkus+trenn, need käivad ikka käsikäes, mitte et valid vaid mõne neist ja tahad saada suureks.
Kas on vahe kah kui söön 3 tunni tagant v6i kui s66n 2 tunni tagant?
Infinity
MemberKeegi luges Kalmuse blogi, vend pole kah päris kaua haige olnud ja lihasmass ikka v2ga suur. Vaieldamatult nr 1. Eestis.
Infinity
MemberPraegu 14 ja surun 50. Kaal 70. Suht jube, kuue kuuga arenesin rinnalt surumises 5kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vb oli viga ka selles, et vabadel päevadel tegelesin kõvasti võrkpalliga.Infinity
MemberKui teen soojendust rattaga, põletab miski 60 cal. Kui sõuan, siis 100 cal. 10 minutiga.
mai 22, 2009 at 8:17 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197795Infinity
MemberIvo Pärle – 10
Imre Vähi – 3
Taavi Koovit – 9
Ott Kiivikas – 5
Infinity
MemberEi tea kas peabki nii olema, aga :
kanafilee (250 g):
– 287.5 Kcal, 2.5 g rasva, 60 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
üle 50g valku ei ole mõtet süüa, keha ei omasta neid vms. Parandage kui eksin
Infinity
MemberAaga oleks siis targem lasta edasi vaikselt 4x nädalas jõusaal + 30min ratast peale trenni ja hommikul (1x nädalas) teha tühja kõhuga kardiot, et midagi paistma hakkaks? ja ärge arvake, et ma mingit kõhulihast ainult taga ajan ja kõvat 6-packi tahan.. vastupidi, tahaks rasvaprotsenti madalamaks ja rohkem lihast.
AutorPostitused