Skip to main content

inf22

Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Peep Reinart – Minu tegemised #374980
    inf22
    Member

Jube kahepalgeline on see kogu jura. ISegi mina, kes ma selles “maailmas” jube kaua sees olnud, ei saa enam mõhkugi aru smiley.gif

Ok võitleme dopingu vastu – väga hea.

Samas ikkagi see meeletu IFBB PRO-de promomine. Nüüd tuleb Shabunia Eestisse. Kiidame taevani, kireme meeletult – vinge, vägev. Noored kuked vaatavad ja mõtlevad – tahaks ju ka saada selliseks, mitte olla pisike nagu O.K. vms smiley.gif See on ju fakt, et PRO tase on 100% steroididega kaetud nö.

Kui Shabunia teaks kui põlglikult temasse kui kemmivennasse ja loomaaia asukaks peetaks, kas ta siis oleks ikka nii aldis siia tulema?

Mitmed aastad tagasi oli Eestis Elite Tour, mis on IFBB dop.kontrollivaba sari. See pole isegi PRO sari. Kuidas see nagu sümboliseerib võitlust dop-teemal? Kuna Ott ei pääsenud “esile”, siis pingi aeg lõpetati see värk ära või nuh, mis iganes põhjusel. Toome “kollid” Eestisse, anname mõista, näitame lähedalt tõelisi lihamägesid, tekitame soovi ja tahte noortes, et nii vägevaks on võimalik saada, aga kuna seal kontrolle pole, siis ilmselgelt ilma kemmita ei saa? Järeldus?

Eriti naljakas oli dop-vabas võitluses see nüanss, et Tokko ise pakkus Kalmusele, et Marek võiks end drooge täis pumbata, (väike sponsorlus oli isegi mäletamistmööda teemaks) ja ka Elite Tour sarjas tõsisemalt kaasa lüüa. Selliseid pakkumisi on varemgi olnud erinevatele võistlejatele.

Kas tõesti ongi see nn võitlus pelgalt nii kitsas, et teeme kontrolle ja sellega asi piirdub?

Vot selline asi oli hingel cheesy.gif Midagi oli veel, aga ära unustasin smiley.gif

Viewing 1 post (of 1 total)