Skip to main content

indz

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: vanus kulturismiks #174090
    indz
    Member

Võib ju nii infoks vaadata viimase võistluse protokolli.

Protokoll

Noored on siis kuni 18 eluaastani.

Alates 18 eluaastast kuni 21 on juuniorid, kus on samuti kaks kategooriat -75 kg ja üle selle.

Alates 21 on juba asja meesteklassi, kus on kategooriaid rohkem.

Nii tavakulturismi kategooriad kui veel ka klassikaline kulturism.

in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #173068
    indz
    Member

Soovitan kindlasti Dvd soetada, sest Kommentaaride osa on komöödia omaette, seal tuleb alles tõeline tõde päeva valgele. Kes on kes, kes mida teeb või ei tee ja kes on tegelikult filmi kõige teravamate manöövritega näitleja.

Ma arvan, et see peaks olema ühele ennaslugupidavale kulturistile sama kohustuslik vaatamine nagu omal ajal “Pumping Iron”.

Mina edastaks ainult kiidusõnu Joker-i ja Bonsuna suunas, väga šeffi filmiga olete hakkama saanud ja ma usunu et see ei jäta mitte ühtegi vaatajat külmaks. Täna just viskas ka mu isa minu nõudmisel žedöövrile pilgu peale ja sai naerda rohkem kui kümme peotäit.

Kuna ma tunnen Härra Kirpu juba mõnda aega oli minu jaoks tõeline üllatus, milline laiaulatuslik näitlemisoskus on selles mehes peidus. Eriti soovitan jälgida selle staari tegemisi aegluubis, siis on näha kui lõpuni ja millise filigraansusega see mees oma osa välja mängib. Ja mis järgmistesse projektidesse puutub siis kui tegemiseks läheb siis, oleksin mina kindlasti üks nendest, kes oleks huvitatud kaasa löömisest.

Tänan tähelepanu eest, tänan šedöövri eest.

in reply to: 3 või 4 seeriat #172300
    indz
    Member

No parem teha 3 seeriat korralikult ,kui 4 seeriat lihtsalt nii, et need seeriad ära teha. Üldiselt võib teha küll rinda kaks korda nädalas, aga siis tehakse nii, et üks on tugev trenn ja teine kergem trenn nii 70-80% tugeva päeva raskusest.

in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #172038
    indz
    Member

Heh, narr! Ilmselt oli Argol lihtsalt tants samal ajal pooleli. Egas’ pikalt rääkida saa kui kuri Ants Tael iga su liigutust jälgib.

Ega Ants jah on väga lühikese jutu mees, lollitamist ei kannata ja nalja ei mõista. Selle mehe kohta on ainult üks legendaarne lause “Ants on karm – karm, aga õiglane”.

in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #171986
    indz
    Member

Ka mina võtsin täna julguse kokku ja helistasin oma sõbrale, et võit korralikult kindlustada. Ja sõber oli väga õnnelik, kuigi kuidagi tagasihoidlik ja napi jutuga, ainult tuim “Hääletatud” oli tema poolne vastus.

in reply to: Meie kangelased aasta tagasi ja nüüd #71420
    indz
    Member

Kas ainult mulle tundub, või ongi Mr. Mesi 2korda suuremaks läinud? 11-st 22 peale…

indz
    Member

Ma ütleks ainult ühte asja kui tohib.

Oli see ülejäänud võistlus ja võistlejad nagu nad olid, aga nii head vabakava kui ma Morozovi esituses nägin, pole minu silmad varem küll näha saanud.

indz
    Member

Ott rahvusvahelises võistluses ei osalenud? Miks?

Sest Ott pole klassikaline kulturist?

in reply to: kuidas saada põkiks nagu kirp? #170408
    indz
    Member

Ära jama kiku, sa oled kuidagi väiksemaks jäänud. Sa Proteiini ikka sööd v?

in reply to: Tulekul Kirp2 Härg Konsapi treening … #162115
    indz
    Member

Ma olen kuulnud et see mees pidi naelu sööma ja nugadel magama.

in reply to: Kulturismi võistlused Tartus #155390
    indz
    Member

no kes ütleb veel et kulturism ei ole rahva seas populaarne

in reply to: Siin saad teada miks läks nii nagu läks #155122
    indz
    Member

See et osad mehed toituvad nagu proffid teeb ju täiesti mõttetuks amatöörkulturismi ja profikulturismi eristamise. Need mehed kes nagunii on kõrgema kvaliteedi kraami peal võiksid siis ka rinda pista proffidega. Kuidagi väga hale tundub et poisid ikka ja jälle käivad ja osalevad amatööride võistlustel ja nopivad ausate nägudega tiitleid ja medaleid, kuigi neil ammugi sinna asja ei ole. See paneb vahel mõtlema et kas on üldse mõtet rassida kui puhtad poisid alati tühjade puhaste kätega jäävad. Aga eestlase jonn ei anna niisama alla , nii et töötame edasi, ükskord võidame me niikuinii.

in reply to: Kas tuled pühapäeval EKV vaatama? #150646
    indz
    Member

Kohal on Vennad nirgid , Neeme ja Neinar ja oma jah sõna on öelnud ka kirp.

in reply to: Video #136761
    indz
    Member

Ega vähem lihtne pole ka Related videode all esimene video, kus kirp lammutab.

in reply to: Ergutid ja stimulandid #118517
    indz
    Member

Koostis:

vesi,ženšenni ekstrakt, suhkur,tauriin, ginko bilboa ekstrakt, kofeiin, L-karnitiin, B rühma vitamiinid, kirsimahl,

säilitusaine kaaliumsorbaat.

Toiteväärtus 100 ml kohta:

energia 518kj/122kcal

valke 0g

süsivesikuid 30,5g

rasva 0g

C vitamiin 250 mg

B3 vitamiin 63 mg

B5 vitamiin 7,7 mg

B9 vitamiin 1,1 mg

B12 vitamiin 0,007 mg

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)