indz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 19, 2010 at 8:10 e.l. in reply to: Oti vormileib – kodus,tööl, lahingus -ei vea kunagi alt! #256663
indz
MemberSiinkohal tahaksin juhtida tähelepanu, selle teema tegelikule sisule. Ehk siis, et Ott ei unusta omasid ka mitte siis kui mehed on kaugel eemal lahingus, vaid leiab oma tihedas graafikus aega saata meestele “lahingmoona”.
veebruar 18, 2010 at 6:54 p.l. in reply to: Oti vormileib – kodus,tööl, lahingus -ei vea kunagi alt! #257228indz
MemberNo sepik läks kohe käikku, see lahendati kiirelt enne lahinguid ära. Suurepärase vormileiva jätsin lahingu raskemateks hetketeks ja mis võiks veel paremini jõudu anda kui Maestro ise oma leivaga.
indz
MemberAga mina tahaks teada, millal saab Ott oma dividendid kätte. Homseks olgu olla.
aprill 17, 2009 at 12:15 p.l. in reply to: EKV 2009 – Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi #191605indz
MemberRaporteerin.Aastate tagune juunioride raskekaalu meister Revalspordist koos vennaga on ka tulemas. Viimaste uudiste kohaselt on lubanud “Roadtripiga” ühineda ka Pullide Pull , Härgade Härg KJ Konsap.
indz
MemberPalju Õnne Kristjan ! http://indzuliin.pri.ee/kiku-20/
indz
MemberÕhtuti on küll jah rohkem inimesi, aga trenni saab ära teha vabalt. Reval on töösaal, kus enamus kohalolijaid on kohal mingi eesmärgiga ja sihiga, mitte niisama nalja viskamas ja lollitamas.
indz
MemberNagu näha oli härra hingega asja juures vähemalt.
indz
MemberEiseltis on praegu see toode veel eriti soodsa hinnaga ka.
indz
MemberNojah, aga tavaharjutajale on ka eesti tippude tase suht kauge.
indz
MemberMis über tase see siis on ?
indz
MemberIndrek Otsus:
“Õppige, poisid, kuni saate.” (Iseenesest õige jutt sest kulturismiga ju midagi sisse ei too kui ka et kulturismis on vaja suuri teadmisi anatoomiast, dietoloogiat jne.)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Kui mind trennis ei ole siis ma olen surnud”
Keegi kergejõustikutreener, sporditähest vist:
“Sportlane võid sa olla aga inimene pead olema”
indz
MemberVäga huvitav video. Nagu näha oli omal ajal lõbus seltskond koos rauda liigutamas. Mis need kaalunumbrid ka olid siis , ja palju sel hetkel treeningstaaži oli. Selles suhtes on hea võrrelda, et ka ise sai alustatud väiksest kopli jõusaalist.
detsember 13, 2008 at 3:41 p.l. in reply to: Reval – Spordi lahtised võistlused kulturismis – ja fitnessis, sellel laupäeval! #174890indz
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma juba mõtlesin, et sa ei pakugi seda välja. Mul on aga sama küsimus mis Jokeril. Sest mulgi on olemas Reval-Spordi kliendikaart, mis kunagi kindlasti veel kasutust leiab.
Samas kui surumisvõistlusel oli ka vajalik kehtiv kuupilet nagu ma aru saan, siis tegelt võiks õigsuse huvides nendel võistlustelgi ainult reaalselt Revalis treenivad isikud võistelda saada.
Nagu ma aru saan, siis dopinguproovi võistlustel ei ole? Seda oleks vist palju loota.
Mind huvitab milline see võistlus lõpuks välja näeb. Kuivõrd meenutab see päris võistlust ja kuivõrd Pirogovi platsi kulturismivõistlust?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit:Veel mõned mõtted. Igatahes ma loodan, et neid noori kes lavale julgevad minna ikka jätkub. Sest kui sa julged ainult poseerimispükste väel rahva ette minna siis suudad sa juba kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas hakaksin ma siin mõtlema, et kui määrused võistlemist lubaksid, siis võtaks ma ette ja sööks mingi 5+ kilo juurde ja tuleks sinna -90 kg Otti asendama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt on täitsa ilus Kirp, aga kas sa ka tead, et Revalis pidi käima pea sajakilone koll, kes on aastaringi võistlusvormis ja hea tahtmise juures võib vabalt langeda samasse kurikuulsasse -90 kg kategooriasse. Aga noh teine koht on ka ju täitsa okei, sina peaksid seda kõige paremini teadma ja loomulikult sellisele agregaadile pole ka ju absoluutselt mitte häbi kaotada.
detsember 12, 2008 at 9:49 p.l. in reply to: Reval – Spordi lahtised võistlused kulturismis – ja fitnessis, sellel laupäeval! #174806indz
MemberSiinkohal võiks muidugi ühe välk-ja-pauk come back-i teha kõige tulisem vend kes kunagi Revalis käinud ,Härra Kirp.
detsember 12, 2008 at 7:21 p.l. in reply to: Reval – Spordi lahtised võistlused kulturismis – ja fitnessis, sellel laupäeval! #174777indz
MemberMinu meelest on see igati tervitatav ettevõtmine, just neile noortele, kes on sellele mõelnud aga ei ole julgust et kohe suurele lavale minna. nn omade keskel ja toetusega on kindlasti parem asjale hoog sisse saada. Paralleele võiks tuua äsja toimunud Reval cup-iga lamadessurumises. Muidu ei kujutaks ettegi minemist Eesti meistrivõistlustele, sest ega need numbrid pole midagi mida tõeliste surujatega võrrelda aga omade seas ja omadega võisteldes oli täitsa mõnus mõõtu võtta. Innustust sai kohe nii väga, et sai surutud isegi uus isiklik rekord.
Jutu kokkuvõtteks võib öelda, et kõik sellised ettevõtmised, mis vähegi tõstavad motivatsiooni ja tahet treeningule veel hoogu juurde panna on ainult tervitatavad.
-
AutorPostitused