Indrek2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek2
MemberKui ma teen 1h enne trenni omale valgu sheigi piima ja whey lemoniga kas sinna on vaja lisada mingi dextrosi pulbrit vms? Ja kui ma pärast trenni teen omale sheigi 40g protein no.1 ja Arctic 500ml kas sinna on vaja veel mingit dextrosi pulbrit? Sest Arctic peax ju ise juba sisaldama piisavalt süsivesikuid.
Indrek2
Memberma pole küll Ott Kiivikas, kuid rinna sise osa saab väga edukalt treenida rinna masinaga. Selline kus tõmbad käed enda ette kokku. Väga levinud masin.
Indrek2
Memberoot, aga kas siis võib trenni ajal juua ka? ja kas tavaline vesi võib selleks olla?
Indrek2
Membermilline püramiid olex kõige õigem lihaste kasvatamisex? 12-10-8-6 või 12-10-8-10-12. Või tulex teha hoopis langevate raskustega mitte tõusvatega?
Indrek2
Memberkuidas olex kasulikum teha kas teha püramiid 12-10-8-6, või 12-10-8-10-12. Kumb on efektiivsem lihaste kasvatamisex??
Indrek2
MemberMine webipoodi ja kliki näitex tai kane kreatiini peal. Seal all on kõik kirjas kuidas see tarbimine käib!
Indrek2
Membervalke soovitatakse alati u. 2g kehakilogrammi kohta
Indrek2
Membersellest 86% valgust on 50% hüdrolüüsitud valk ja ülejäänud vadaku valk
Indrek2
MemberBiits rinnaga ei käi mingil juhul kokku. Tavaliselt käib ikka rind ja õlg triitsepsiga kokku. ja biits seljaga, sest kui treenid selja lai lihast saab ka suure koormus biits. Kui nii teed siis proovi selja lai lihas teha ennem ja siis biits, sest muidu kui biits väsinud ei saa lailihas õiget koormust. Ma ise suur asjatundja ei ole aga seda olen kõikjalt lugenud.
Indrek2
MemberSeda olen ka lugenud et kõhulihas on üks lihas mis on jaotunud 3 paariks (6 pack ) Niiet need kaks viimast ruutu mis teevad 6-8 peaxid olema mingid teised lihased
Indrek2
MemberMa olen kuulnud, et 8 packi osadel inimestel polegi, või on seda siis peaaegu võimatu välja treenida. 8 pack on ikka päris haruldane asi, kui ma ka suur asjatundja pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek2
Memberveel kord suured tänud teie abi eest. Ma ühte asja paluksin veel: see oleks selline, et kui teil on maili aadress siis äkki ma võiksin teile saata oma treening kava mille ma olen välja töödanud treening aastaga. Tahaxin et te vaataxite selle üle ja ütlexite kas seal on vigu sees või mitte, ja mida võiks muuda. Kui see oleks suur tüli siis üritan ilma saada aga oleksin väga tänulik. P.S: foorumisse eriti ei tahaks seda kirjutada, isiklikku arvamust vaja
Membersee isostar, kui päevas seda kasutada 500 ml. Siis kui palju läheks maxma terve kuu eest, kui iga päev seda 500ml isostari. Ma ei ole vaadanud eriti isostari hindasid.
veebruar 5, 2004 at 1:39 p.l. in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35821Indrek2
MemberSuured õnnitlused lapse sünni puhul
Memberselline küsimus, et kui ma kasutaksin whey lemonit kas tulemused oleksid sama head kui protein no.1 või on ikka protein no.1 tunduvalt parem (hüdrolüüsitud valgu pärast). Ja ma igaks juhux küsin selle üle et kui ikkagi kasutada protein no.1 siis 2 shake päevas olex mulle õige??
-
AutorPostitused