Indrek2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek2
Membermis mõttes max peale panna 135 kg. Mul endal on 10kg kang ja sinna olen 100 peale ladunud ja midagi pole juhtunud
Indrek2
MemberÜLI MEGA TEGIJA LUGU ON!!!!!!!!11
Indrek2
Membersuured tänud!!! lihtsalt küsimus tekkis sellepärast et need kapslid on kuidagi nii kallid
Indrek2
Memberväga tore
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek2
Memberküs oleks selline et see sama dextroosi pakk (500g), et kui palju kaalub üks mtl seda sama toodet?
Indrek2
Membersellisel juhul on need need kapslid mingi 14 korda kallimad
Indrek2
Memberkui palju kaalub üks mõõdulusikas Dextroosi?
Indrek2
Memberma lugesin et 1 mõõdulusikas WDGP-d kaalub 44g selle purgi peal olevast õpetusest. Kas see on õige või mitte?
Indrek2
Membersuured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek2
Membersuured suured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kui teha üks shake pärast trenni kas siis l-carnitin mõjub ka rasvapõletusena või ainult taastava effektiga?
Indrek2
Memberaga kas ma võin ka nii teha et tambin kanafilee ära, panen tiba riivsaia ja muna peale, ja praen hästi väheses rapsiõlis? sest nii tuleb ta väga hea välja.
Indrek2
Membermulle soovitati võtta WDGP-d üks kord päevas kohe pärast trenni.
1. Et kas ma võin komponeerida nii et 1h enne trenni teen sheigi whey lemonit. ja pärast trenni panen sheigi sisse WDGP-d 50g ja lisa süsivesikud. Nii saan ma ka oma valgu kätte pärast trenni, niiet polegi vaja panna sinna sisse lisavalku?
2. Aga selle kohta tekib selline küsimus et l-karnitini tuleks ju kasutada enne trenni mitte pärast, aga kas ta toimib siis pärast ka?
3. WDGP sisaldab kreatiini, et kas ma pean seda võtma ka trennivabadel päevadel, sest kreatiini tuleks ju kasutada iga päev?
4. Olen kuulnud et kreatiini kasut. kuuridena, et kas ma pean siis tegema ka pärast ühte kuud WDGP kasutamist ka ühe kuu pausi?
Indrek2
Membermina hetkel teen kohe pärast trenni sellise sheigi nagu: 450ml Arctic+50g Dextrose+35g Prot No.1
Maitse on väga hea!! lause selle joomise pärast ootad kohe trenni lõppu
NB! see on väääga magus
Indrek2
Membersiiani olen ostnud 3 pakki proteiini, 2 pakki No.1 ja 1 whey lemon ja mitte üheski ei ole olnud mõõdulusikat. No ma võin u mõõta ka supi või teelusikaga lihtsalt ma otsisin taga veits täpsust.
Indrek2
Membernii ma siis teengi, sest kanafilee hakkliha ei meeldi mulle. ja ega ma seda täiesti copynud ei olegi. Ma olen seal nii mitmeidki muudatusi teinud ja see kava on ikka väga hea!!!
-
AutorPostitused