Indrek18
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek18
MemberEsimene küsimus, miks sa üldse nii vara käid? On su organism valmis nii rasket pingutust tegema sellisel kellaajal?
Kindlasti mitte pole see normaalne, et sa ei söö enne trenni. Selja taga on pikk öö, pärast mida vajab keha ILMTINGIMATA KIIRESTI valke. Mina arvan, et sa ei saavuta soovitud tulemusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … kehal pole millegi arvelt kasvada.Indrek18
MemberRinnale teeks kaldpinnal kangi surumist ka veel lisaks ning lennutamist teeks vaheldumisi kaldpinnal ja horisontaalsel pinnal. Trapetsit teeks kangiga esiteks kui võimalik, teiseks hantlitega ning tagatippu viiks ta mingile muule päevale-kasvõi jalgadega ühele päevale.
Ära unusta ka õlatagaosa treenida! Ning triitsepsit teeks 3 harjutust-kokku u. 8 seeriat. Prantsuse surumine, rööbaspuudel ning lõpuks kas siis plokil või 1 käega hantliga kukla tagant. Biitsepsi viiks seljapäevale, ning teeks ka max 8 seeriat.
Indrek18
MemberJep, no see on loogiline, et friikartulid ja öised praekartulid jäävad ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek18
MemberPäris kõike ükskõik kuidas süües ei jõua kuhugi. Või on mõne jaoks oluline massiperioodil juurde saada ka mitmeid kilosid rasvu?Ma kirjutasingi, et PÕHIMÕTTELISELT kõike….mingi rasv tuleb niivõinaa, kunagi hiljem hakkad perfektset keha välja taguma.
Indrek18
MembertervistEesmärk on lihasmassi kasvatamine.Olen kuulnud et kohupiim jm piimatooted annavad kõvasti lihasmassi juurde?
Kas keegi oskaks mingit head toitumiskava soovitada?
Tuhni foorumis ringi, siin selle teemalisi topicuid palju.
Rasked baasharjutused kasvatavad lihasmassi, kuid põhirõhk on toitumisel!!! Söö põhimõtteliselt kõike nii palju kui jaksad, ära selle rasva pärast muretse. Kohupiim jm piimatooted sisaldavad lihtsalt palju valku, mis on kasvamiseks vajalik.
Indrek18
Memberhttp://www.fitness.ee/?act=article&articleID=869
Mõned ütlevad, et jõutõmme-muu seljatreeninguga eraldi päeval hoida, mõned teevad samal päeval. Ise teen ka neid samal päeval. Esimesena harjutusena teen lõuatõmmetega selja soojaks ja siis teiseks liigun jõutõmbe kallale…
Indrek18
Member30g=100ml
Indrek18
MemberVõistleb veel?
Indrek18
MemberSöö nii palju kui jaksad, kuid jälgi, mida sa sööd, et üleliigset rasva vältida, kuid mingilmääral tuleb teda niivõinaa. Põhirõhk toitumisele, trenn on teisejärguline. Tee põhilisi baasharjutusi-jõutõmme, kükk, rinnalt surumine, svung, kangiga biitseps, rööbaspuudel surumine, lõuatõmbed jne. Nädalas max 3-4 trenni.
Indrek18
Memberja söö kindlasti korralikult!Kohe kindlasti! Pea meeles, muidu toidulisandid ei laksi kui tavatoitumine korras pole.
Indrek18
MemberSelja päeval ära lõuatõmbeid unusta. Kuid üldiselt tõmba harjutusi kõvasti vähemaks. Kui selg-biits & rind-triits ühel päeval, siis biitsa-triitsa tee ca 6 seeriat, rohkem pole vaja. Aga kui ma õigesti aru sain, et sa tahad nagu lihased rohkem välja tuua ning kaalust alla võtta? Kui jah siis sa ei peaks jõusaali trennis eriti midagi muutma, kui sa ei taha lihasmassi kaotada…sa peaksid aeroobse sisse tooma ning toitumist korrigeerima…kas siis süsivesikute tarbimist vähendama.
Indrek18
MemberNeed vanilje maitsega säästu kohupiimad on tõesti head. Lisaks odavad ning rasva mingi 0,5g vist, kui ma ei eksi.
Indrek18
MemberSelline küsimus, et olen suht algaja jõusaali alal, aga olen juba mõnda aega käinud.Pärast jõusaali on tavaliselt suht suur valu lihastes ja küsisin sõbralt mida teha, kes juba pikemat aega on käinud.
Tema kasutab mingit taastajat, aga ma vaatasin, et need on päris kallid. Siis leidsin mingi massilisaja vms. mis oli vähe odavam ning mõtlesin, et kui ma tarvitaks teda ainult pärast trenni, kas see oleks mõistlik või on kellelgi mõni muu nipp kuidas taastuda ilusti
Indrek18
MemberJube ohtlik sellise vennaga koos trenni sattuda -kolmapäeval ja laupäeval lendab ta hantlitega ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Indrek18
Member193 cm , 96 kg , 18 a
AutorPostitused