Indrek18
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek18
Memberjuuniorite pilte on valus vaadata. ei tea, mida mehed ise pidid tundma – nii õudne grimm ikka, kahju :S
veebruar 11, 2011 at 1:08 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #289570Indrek18
MemberMis raskusega kettad jalapressil on?
Indrek18
MemberPole proovinud. Ise söön Eestimaiseid. 100g peale 10g valku, süsikaid 27g ja rasvu 9g. Korralikult läbikeedetult ja praetult üks parimaid. Hapukoort 100-150g segatuna aroomisoolaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek18
MemberSee on mingi nali või?
Sorri, aga mu klassiõed ei kaalu ka 49kg … Hakka parem korralikult sööma ja tee trenni , mis mõttega sa lased nii palju potentsiaali raisku? Aastate pärast kui raami ka juba on, siis võid hakata mõtlema kõhulihaste peale.
Indrek18
MemberSee ei ole ju Väljalennu saade, see on mingi Reporteri reklaam Väljalennule…See ongi parem minu arvates, see musta jopega tüüp, kes on nõus minema, oli kunagi mu meeskonnakaaslane.
Indrek18
MemberViimases jala trennis tegin smithil 5×6 170kg ja istudes 5×15, kuid see istudes variant polnud kõige parem, kuna mu saalis spets säärtemasinat pole.
Indrek18
MemberAga palun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> : http://www.reporter.ee/2011/01/28/hillar-k…i-alla-lendama/Indrek18
Memberjaanuar 15, 2011 at 3:28 p.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #286399Indrek18
MemberKuni 2g, kuid see varieerub. Sa vist ei ole võistleja…siis ei ole suurt vahet.Viga on anda kehale iga päev ühte ja sedasama samades kogustes.
Miks?
Indrek18
Membersama alaselja valu viimastel aastatel kimbutanud, täpsemalt siis vasakult poolt. olen mitmeid kordi kiropraktiku juures käinud, kes on väänanud ja kangutanud – valu on ära kadunud, kuid mingil hetkel on tagasi tulnud. teatud asendis lööb sellise terava ebameeldiva närvivalu sisse. pärast igat korda kui olen seljas valu tundnud, olen jõusaali pooleli jätnud(mingi 1-3 nädalaga on valu läinud). jõutõmmet kui ka kükki pole üle aasta teinud, kuid jama ära ei kao … muid harjutusi ei tee, mis võiksid alaseljale nii suurt survet avaldada.
Indrek18
Membertäpselt veel ei tea, aga öeldi, et tapa on täitsa võimalik.
Indrek18
Memberkas jutt käib kilingi-nõmmest?
juuli 1, 2010 at 10:54 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #269731Indrek18
Membermul jäi ka suu lahti kui ütles, et mõnikord 1 toidukord päevas. kaua ta tegelenud on sellega? samas pole midagi imestada kh, sest ta mainis ka seda, et korrektse toitumisega paranesid jõunäitajad vist ca 50kg
juuni 29, 2010 at 10:29 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #269482Indrek18
Membermõne juunioriga, kes reval cupil ja karikavõistlustel head kohta näitas
Indrek18
Membermahlast ja rosinatest pole midagi kuulnud?
-
AutorPostitused